Фитнес Програми: Идеална фигура в болен организъм (Perfect Body in sick organism).

3
Добави коментар
zabat
zabat

Всеки от нас прибягва до алтернативна диета с хапчета – но колко от вас знаят, че бързото отслабване с химия води до катастрофално здраве. „Топящите мазнини“ медикаменти са с опасност за поява на рак.

Да, отървавате се от излишни килограми – резултатът е идеална фигура в болен организъм.

Никой не го е грижа за последствията от подобни диети с хапчета, но когато ви се обади дебелото черво с ракова диагноза или се събудите с нервна депресия, то вие сте постигнали саможертвата в името на здравето.

Химията води до отслабване, но и до бързо напълняване след време. Хора с лабилна психика могат да получат психически разстройства и да изпаднат в депресии, защото „топящият” мазнините продукт влияе на нервната и сърдечно-съдовата система.

Действието на таблетките се подсилва, като едновременно с приемането им спазвате диетичен режим на хранене и се разхождате повече. Не очаквайте, че само с редовното им приемане ще се сдобиете с идеална фигура. Затова нищо не ви пречи да отслабвате и без да се тъпчете с препарати.

Болните от „любовна мъка“ отслабват поради липса на апетит, а вие искате да притъпите апетита с „болест“.

Photo: www.theartofwellnessmd.com
Няма „ефектно хапче за отслабване“. Лакомията не се лекува с медикаменти, защото е психично самовнушение, но пък се контролира ефикасно с подходящи натурални продукти с отслабващо и очистващо действие и редовни фитнес упражнения.

Проектирайте си подходящи фитнес програми и се хранете здравословно.

–––––––––––––––––-
© 2010, П. Младенова