Двама мъже изнасилиха жена с жива змия

5
Добави коментар
muhomorka
muhomorka

Публикувано на: 3 декември, 2010

Двамата изнасилвачи от О Клеър щата Уисконсин Джон Бълок (24 г.) и Дамонта Джоунс (25 г.) счупиха всякакви рекорди по извратеност. Тяхната жертва разказа, че в нощта на 11 ноември е била на купон в дома на Джоунс с тях двамата и още две жени. Те пили и танцували, докато едната от жените не решила да си тръгне…

Другата жена отишла да си вземе душ, оставяйки 32-годишната жертва насаме с двамата злодеи. Тогава Джоунс я поканил в спалнята си, за да й покаже снимките на децата си.

Влизайки в стаята, тя била ударена отзад по главата и съборена на пода, където загубила съзнание. Тя се свестила само, за да види, че Джоунс я държи здраво, а Бълок я изнасилва.

Пред очите й отново причерняло за малко. Следващото нещо, което чула, било как Джоунс казва на Бълок: „Отивам да донеса змията“.

Секунди по-късно тя почувствала нещо вътре в себе си. Тя смята, че змията може да я е ухапала отвътре, защото усетила остра болка преди един от мъжете да каже: „Издърпай я“.

Впоследствие Бълок призна на полицията, че е правил секс с жената, но твърди, че актът е бил по взаимно съгласие. Можем смело да допуснем, че нито жертвата, нито змията споделят неговото мнение. Двамата перверзници са обвинени в сексуално нападение от първа степен.

Съдията им определя гаранция от 30 000 долара на човек, тъй като двамата „герои“ са стари познайници на закона. Бълок, например, имал навика да не се явява в съда, макар че не е известно какви са били предишните му провинения.

Джоунс, от своя страна, вече бил издирван за нарушаване на условната си присъда за две други сексуални нападения.

източник: blogs.citypages.com