Как да предразположим жената към секс?

18
Добави коментар
biliana
biliana

Има различни начини да мотивирате вашата нежна половина да иска повече секс, но трябва и малко да се постараете. Ние ще ви кажем пет начина, благодарение на които страстните моменти в леглото ще бъдат правило, а не изключение!

1. Подарете нещо лично, което показва, че сте слушали
Ако искате по-често да се отдавате на горещи моменти в леглото, подаръкът е идеалното решение. Това не означава, че трябва да отидете до най-близката парфюмерия и да закупите първия парфюм на който ще попаднете, а наистина да се постараете при избора. Важно е да покажете, че сте слушали. Открийте своята любима снимка,сложете я в рамка и я подарете, или просто я заведете на романтична вечеря. Резултатът няма да изостане!

2. Масаж и релакс
Нежната ви половинка просто обича тези неща. Не е необходимо да платите в спа център, а може да експериментирате и у дома. Подарете и да речем, три часа предигра, масаж и нежен разговор след секса. Следващия път ще бъде ваша, преди да помислите за това.

3. Запишете се заедно на някой курс
Жените обожават преживявания, които се основават на взаимния опит, така че запишете заедно на някой курс – танци, уроци по аварийно повикване, скачане с парашут, фитнес или нещо друго, което и двамата искате.

4. Бъдете неин роб
Измийте и косата, масажирайте и гърба, т.е. направете всички необходими неща, за да се отпусне. Купете нейната любима книга и публично изразете любовта си – изпратете и малък сладък подарък или цветя на работа.

5. Занесете я някъде
Това не трябва да бъде кой знае къде далеч. Само „я взимаш ‘, взимате бутилка вино и малко шоколад … Бъдете спонтанни и я изведете на непланиран уикенд, пикник или я изненадайте с почивка.