Ангелите на Биляна Йотовска съблазниха нощна София

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Ангелите на Биляна Йотовска не отстъпват по нищо на тези от култовите ревюта на американската компания за бельо Victoria’s secret, това признаха всички купонджии на София, събрали се да отпразнуват първия рожден ден на клуб „Бизаро“. Топмоделът на „Визаж“ и „Мис Дупе“, която преди пет месеца роди момиченце Никол от шампиона по културизъм Митко Димитров, отново бе в зашеметяваща форма.

Тя и танцьорките й направиха страхотно шоу в атрактивни костюми, пренасяйки в заведението горещите ритми и екзотика от клипа на емблематичното за 90-те парче Sing Hallelujah на Д-р Албан. Под звуците на ретро хаус миксове апетитните танцьорки кършеха тела повече от два часа представяйки шоуто си The Secret Garden.

В парти обстановката се сляха Бианка Илич от „Шоуто на Иван и Андрей“, която въпреки че беше пропътувала разстоянието Варна – София, не отказа да се забавлява на макс. Примерът й последваха позагубилите се от светските среди Виктория Керин, Жорж и Дани, чиято кариера започна от музикалното шоу „Стар Академи“.

В отлично настроение и под ръка с атрактивен кавалер в „Бизаро” се появи и топ гримьорката на попфолка Джули. Представителка на хитовия жанр беше пайнерката Саманта, която пристигна с гадже и близка приятелка. Певицата обаче предпочете да позира сама, вместо да попадне в жълтите хроники с половинката си.