Красива на бала | Балове БГ – новини, съвети, модни тенденции и оферти

8
Добави коментар
balovebg.com
balovebg.com

За да изглеждате перфектно на абитуриентския си бал първото задължително условие е една фантастична бална рокля. Ще помогне също и една зашеметяваща прическа. Но за да изглеждате наистина умопомрачаващо, всяка част от тялото ви трябва да заблести. Следвайте съветите как да изглеждате великолепно от главата до петите.

За да запазите прическата си бляскава и перфектна, използвайте старата си четка за зъби и приложете стилизиращ крем върху непокорните кичури. Като третирате само проблемните области, по този начин избягвате струпванията, причинени от спрейовете за коса, които оставят чувството за твърда и неестествена коса.

 

Ако за прическата ви ще се грижи професионален фризьор, не забравяйте да му покажете снимки от списания със стила, който искате да постигнете. Това ще ви помогне заедно да постигнете ефект, максимално близък до желания.

 

За да сте сигурни, че ще бъдете звездата на вечерта, придайте малко блясък на косата си. Първо, пробвайте да напръскате няколко плитки от косата със спрей. След това добавете малко блясък за коса, без да прекалявате. Когато светлините ви осветят, ще заблестите като принцеса. 

 

Нищо няма да подчертае очите ви повече и да придаде завършен вид на стила ви от едни перфектно оформени вежди. Ако сте начинаещи, съветваме ви да отидете на козметик за професионално придаване на форма. След това само поддържайте вида им редовно.

 

Балът е идеалният момент да привлечете вниманието с вашите очи с дълги и гъсти мигли. Не се занимавайте с изкуствени – може да се окажат по-трудни, отколкото сте очаквали. Използвайте спирала с еластични влакна. Един слой е достатъчен за да имате дълго мечтаните мигли.

 

За съблазнително меки устни втрийте малко вазелин нощта преди бала за да има време за желания ефект, без да остават следи.

 

За да запазите устните си розови и сочни, пробвайте по-трайната боя за устни (lip stain). По този начин няма да ви се налага да използвате червило или блясък за устни на всеки половин час.

 

 

За ослепителна усмивка за албума, използвайте избелваща паста за зъби поне 2 седмици преди бала. Ако смятате, че ефектът няма да е задоволителен, пробвайте избелващи ивици месец по-рано.

 

Ако роклята ви е без презрамки, използвайте лосион за тяло с блестящи частици, за ухаещи и бляскави рамене.

 

Нищо не може да развали бала ви повече ако се ударите някъде нелепо точно преди бала. За да спадне отока, поставете лед върху мястото, след това го намажете с хидрокортизонов крем  и го покрийте с медицински коректор. 

 

За копринено меки и гладки ръце, намажете ги обилно с овлажняващ крем нощта преди бала. Можете да използвате и памучни ръкавици докато спите за по-бързо абсорбиране на течността. На сутринта ще имате бебешки меки на допир ръце.

 

За красиви нокти използвайте лак с цвят една идея по-светъл или по-тъмен от роклята ви. Нюансът ще помогне маникюрът ви да изпъкне още повече и ще ви придаде шикозен вид.

 

Ако планирате да покажете крак на бала, със сигурност не бихте искали кожата ви да е суха или пореста. Седмица преди бала започнете ексфолиране с ръкавица от от по-груба, но естествена материя.

 

За да избегнете лепенките, причинени от неудобни обувки, купете обувките си от рано и веднага започнете да ги разтъпквате по един час дневно.