Ето какво казват звездите за малката принцеса на Алекс Сърчаджиева и Ласкин!

6
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин се сдобиха с бебе

Лъчезарната Александра Сърчаджиева и нейният възлюбен Иван Ласкин бяха на седмото небе от щастие, на 5 декември, след като се появи на бял свят бебе им, тяхната мъничка и прелестна принцеса.

Мъничето не бе единствената родена звезда през този месеца, тъй като и Надя, съпругата на Коцето, също роди една малка красавица. И двете бебета се появиха в Годината на тигъра, според китайския календар, както и под знака на зодия Стрелец, според тропическия зодиак, отнасящ се по западната астрология.

Дъщеричката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин още от самото си появяване, вече носи в себе си стихията на огъня, темперамента на холерик и мъжката полярност на Ян.

Принцесата на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин ще бъде „огън момиче“, което доста често ще им разнообразява деня с действията си

Тя ще бъде “огън момиче” – двигателната сила, която ще показва лидерски способности, но не само ще ги показва, но и ще ги прилага. Затова ще иска случващото се да зависи от нейната воля, което ще е една черта от трудния й характер.

Родителите й ще трябва да са внимателни с нея, защото ще бъде импулсивна и това доста често ще я кара да взима прибързани решения. Ще е подвластна и на апатични настроения, които бързо ще преминават с нови желания за действие.

И така, на приливи и отливи малката принцеса на двамата артисти – Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин – ще порасне, но преди всичко като мечтателка и мисионерка, която взима своето голямо парче пай от живота.
споделяне на връзка