Спечелете награди от новата игра

51
Добави коментар
apollyn
apollyn

 

Липсват ли ви нашите игри и шансът да печелите страхотни награди? Е, ако отговорът е „ДА!” (с една или повече удивителни), имаме изненада за вас. Днес стартира новата ни игра, която организираме съвместно с Canon. И както предполагате, страхотният ни партньор в начинанието ви е подготвил изумителни награди. Шест от тях ще бъдат изтеглени чрез жребий. Ето ги и тях:

 

голямата награда: фотоапарат Canon EOS 550D;
дигитална камера Canon LEGRIA HF R16;
фотоапарат Canon PowerShot A3100 IS;
фотоапарат Canon IXUS 130;
мултифункционално устройство Canon PIXMA MG6150;
черно-бял лазерен принтер Canon i-SENSYS LBO6000.

 

Има и една специална награда, запазена за онзи от вас, който събере най-много точки – фотоапарат Canon PowerShot SX210 IS в комплект с фотопринтер Canon SELPHY CP800.

 

Този път няма да отговаряте на въпроси, свързани с футбол или куриозни факти от всички сфери на науката. Ще се разхождате из серия снимки на красиви и интересни обекти, сгради и местности от цял свят, като посочвате точното място, където се намират те, или интересни подробности за тях. От околностите на София или живописни селца из страната ще се пренасяте в Париж, Австралия и джунглите на Амазонка. Всеки верен отговор ще ви носи една точка. Когато „разходката“ приключи, просто трябва да се регистрирате.

 

Три са условията, които трябва да изпълните, за да се борите за страхотните награди – трябва да сте пълнолетни, да имате точно око и малко географски познания и да участвате! Защото, ако не се включите, нямате шанс. Играта е активна до 31 декември 2010 г., а наградите ще бъдат изтеглени на 10 януари 2011 г. Пълните условия за участие можете да намерите тук.

 

А сега – щурмувайте въпросите ни на адрес http://game.hicomm.bg. Забавлявайте се! И успех, разбира се! Наградите ви очакват.