Jean Paul Gaultier SS11

1
Добави коментар
web-a-porter.co
web-a-porter.co

Жан Пол Готие не е скандален, той просто е различен. И обича да провокира.

Той наистина е различен. И може да провокира. Доказва го и с последното си ревю, което Бет Дидо откри, но не това е важното. Важни са дрехите, а те определено са интересни. Много различни от всичко, което сме виждали в последно време, но и много Jean Paul Gaultier. Нещо, което може само да ни радва.

Важното е, че след като видим ревюто ни идва да запеем I love rock n’ roll, So put another dime in the jukebox, baby и т.н. Още един показател за чудесно свършена работа.

Най-интересното е, че дизайнерът е разработил темите, които са типични за него като те са представени през призмата на Джоан Джет и стилът ѝ. Видяхме черни костюми с мъжка кройка, квадратни рамене, метални сутиени, конусовидни сутиени, футуристични принтове, принтове на цветя и листа, аутфити в стил десу, гащеризони, рокерски кожените якета, моряшко райе, деним, дантела, Dr. Martens и др. Теми, които Gaultier развива още от началото на творчеството си, и които всеки път показва по нов, различен начин.

Дрехи и аксесоари с марка Jean Paul Gaultier можеш да откриеш ALL U RE in White, а Junior Gaultier в детския бутик Bapa в София.

All U Re in White е тук

Jean Paul Gaultier е тук

Снимки: P. Stable/Jean Paul Gaultier

Tags: All U Re in White, Jean Paul gaultier