Какво да подарим на любимия човек?

2
Добави коментар
toga_i
toga_i

Много хора, предимно мъже, заклеймяват всичко, свързано с астрология и нумерология, като несериозно, недоказуемо, наивно и т.н. Разбира се, че всеки е различен и лепенето на етикети и „вкарване“ в стереотипи е неуважително. И все пак, със сигурност ви се е случвало да забележите, че много лесно ви върви общуването с хора от една определена зодия. Просто колкото и да сме индивидуални, обикновено притежаваме някои от характеристиките, типични за зодията си, и това знание често може да ни послужи в ежедневието. Например при избирането на подарък, когато човекът не ни е достатъчно близък, за да сме сигурни какво ще го зарадва, или пък ни е близък, но нямаме идеи.

Овен
За първата зодия от зодиака е важно да е първа във всичко. Биха се зарадвали на каквото и да е, стига да ги отличава от всички останали. Водещата част от тялото при овена е главата. При жените биха свършили работа чифт забележителни обеци, (не и обикновени!), слънчеви очила, или стилен органайзер – обичат да се правят на сериозни. За мъж-овен ще свършат работа всякакви джунджурии и играчки, които биха потвърдили статуса им на ценител на лукса. Резачка за пура или скъпа химикалка ще го зарадват истински.

Телец
Телците знаят как да се наслаждават на живота. Комфортът е на почит при тях, и всичко, което би им го осигурило, ще бъде оценено от тях. Понеже водещият им орган са гърлото и гласовите струни, всичко, свързано с музика, би ги зарадвало. Също така и кошница, пълна с вкусотии, защото са големи чревоугодници. При жена-телец няма да сгрешите с колие. И за двата пола ще свърши работа нещо, което ще им помогне да изразят креативността си.

Близнаци
Съзнанието е водещо при близнаците, и представителите на тази зодия ще разследват и разкрият всяка загадка, пред която се изправят. Обичат да се отдават напълно на всяко занимание, но никога не се ограничават до едно. Близките им винаги се чудят на неизчерпаемата им енергия, и тя вероятно е обяснима единствено с факта, че те всъщност крият две (или повече) личности в себе си. Понеже постоянно са в движение, ще оценят аксесоари, които могат да използват при пътуванията си, а ако им подарите цяла екскурзия, ще са ваши завинаги (колкото и да звучи невероятно близнак да бъде постоянен). Планетата им Меркурий е планетата на комуникацията, така че ще се зарадват и на мобилен телефон.

Рак
Управлявани от Луната, раците са силно привързани към дома и семейството си. При тях рядко има половинчатост, по-скоро са хора на крайностите. Много обичат да са глезени и обгрижвани (особено от майките си). Ръчно изработени подаръци, показващи, че сте се отклонили от пътя си и сте им посветили от времето си, ще ви спечелят много червени точки. И тук храната е на почит, така че ако разберете какво точно обичат и им го предоставите, ще ви обичат завинаги. Ако сте по-близки, съчетайте вкусотиите с пикник, и поводът ще остане незабравим за тях.

Лъв
Те са от хората, които запомняш: мислят се за краля и кралицата на собствената си джунгла. Често са мелодраматични, и обикновено са обградени от лоялни приятели, които са готови на постоянни ласкателства за тях и уважават високата им самооценка. Както при овните, за лъва подаръка трябва да е нещо забележително, но задължително и качествено, най-добре – скъпо. Хубаво шампанско, френски сирена и швейцарски шоколад са толкова подходящи, колкото и златни бижута. Ще приемат добре и ваучери за масаж, маникюр и всякакви козметични процедури.

Дева
Девата е най-прагматичният знак в зодиака и ще оцени вещи, които биха й помогнали да поддържа живота си в ред. Кожено представително куфарче ще им е от полза, но трябва да е избрано с вкус, защото са изключително суетни и придирчиви. Имат много чувствително око и вярват, че красотата е най-висше качество (но ако трябва те да ви правят подарък, не разчитайте на щедрост. Просто са си стиснати). И двата пола обичат книгите, но е по-добре да не залагате на фантастика. Третират тялото си като храм, и биха се зарадвали искрено на спа-процедури или масаж.

source