Терапия с LED светлина за лечение на акне и подмладяване

8
Добави коментар
koolcho
koolcho

Какви са приложенията на терапията с LED светлина Omnilux Clear-U?
Терапията с LED светлина се използва за лечение на леки и средни по тежест форми на акне, както и за „подмладяване“ на кожата чрез регенериране и възстановяване. Основно се прилагат терапии със синя (антибактериална) и червена (регенерираща) LED светлина.

Как точно действа?
Светлината е лъчение от електромагнитни вълни с различна дължина на вълната. LED е студена светлина, тя се излъчва от полупроводникови диоди и при нея няма отделяне на топлинна енергия, затова тези процедури са напълно безопасни. Тъй като не се отделя топлина, облъчването с LED светлина е абсолютно безопасно за кожата. Терапията може да се прилага върху всякакъв тип кожа.
С течение на времето молекулите на колагена и еластина в кожата се увреждат, което води до появата на бръчки. Терапията с LED светлина може да обърне процеса и да промени външния вид на зрялата кожа, без опасност от увреждане.

Синята LED светлина – има антибактериално въздействие, пречистващ ефект, намалява белезите при акне. Синята светлина убива бактериите, които причиняват акне.
Червената LED светлина – има заздравяващ и подмладяващ ефект, стимулира производството на колаген и еластин, подобрява здравината на кръвоносните съдове, подобрява текстурата на кожата и тонуса. Чрез светлината се доставя енергия в клетките и те се активират. Процесът е като фотосинтеза за кожата – тя се регенерира и възстановява.
За лечение на акне се редуват процедури със синя и червена LED светлина.
Резултатите от процедурите със LED светлина са:
• лекуване на акне;
• ускоряване абсорбцията на кремове и лосиони;
• регенериране и възстановяване на кожата.
За лечение на акне е препоръчително да се прави терапевтичен курс от 8 процедури – по 2 броя седмично, като се редуват една процедура със синя светлина и след 2-3 дни една процедура с червена светлина.
Терапиите с LED светлина за лечение на акне или за подмладяващ ефект се предлагат във САЛОН ЗА КРАСОТА Wave Studio на бул. Стамболийски 30Б.
Услугите се предлагат на изключително АТРАКТИВНИ цени:
Цена на 1 процедура с LED светлина – 30 лв.
Цена на пакет от 8 процедури – 200 лв. (по 25 лв. за 1 процедура)
Цена на 1 процедура + антибактериален и витализиращ или хидратиращ серум + ултразвук – 40 лв.