Еротичен календар за БГ фермери

21
Добави коментар
ins
ins

Преди 4 години   |

От БГтатко

 

fСПОДЕЛИ

Tweet

Сайтът Fermer.bg, който наистина е сайт за земеделци и животновъди, пусна в продажба първия в България фермерски еротичен календар. Според авторите на свежата идея – това било еротика с фермерска визия. Което най-малкото значи, че не е задължително да си фермер, за да оцениш еротиката.

При това се оказало, че не било никак лесно да се подберат модели, които да газят в полето, да се качват на трактори и да галят крави. Макар да сме сигурни, че за много от българските модели грубата реалност на фермерски живот си е като завръщане у дома. В крайна сметка всички сме расли на село, нали?

За щастие на българския фермер Златка Димитрова, Малта Пандева, Иванина (от Биг Брадър) и Силвия Димитрова-Бахати (Мис Силикон 2009) не ги е дострашило да галят кравите и да яхват тракторите.

Борислав Борисов, основателят на Фермер.Бг, споделя още, че идеята е да се повиши духа и да се покаже една по-различна визия (отново) на аграрния сектор. Да се разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации.

Така е. Еротичната визия на аграрния сектор наистина е подценявана. Затова не трябва да има единствено еротични календари за българския офис служител, трябва да им и за фермерите. Макар и в двата случая да става дума за секс на работното място.

Все пак, ако някога сте си представяли голата Златка Димитрова да наобикаля вашия CVT и да пълзи по 42 инчовите му джанти, значи сте на прав път. И не сте единствените. Ето как изглежда това.