Златка и Иванина в гола фотосесия на село (видео)

263
Добави коментар
user24
user24

понеделник, 13 дек 2010 г. 12:14 ч.

Появи се и първият български еротичен календар на аграрна тематика! В него участие взимат няколко известни родни модели – и се показват по-секси отвсякога.

Корицата на календара краси Плеймейт 2009 Златка Димитрова, а по месеците са плейбойката Малта Пандева, Иванина от Биг Брадър, звездите на списание Rosebud Жана Йовчева и Дорис Бързакова, популярното лице от екрана Гея Антонова, Лъчезара Кънчева, Мис Силикон 2009 Силвия Димитрова-Бахати и други.

Повечето от тези лица (и гърди) сме виждали и в други фотосесии, но тук нестандартна е фермерската визия, която от няколко години завладява западни страни като Германия, Австрия, Швейцария и дори пуританска Англия. Целта на еротично-аграрните календари е да се покаже по-различно виждане върху ежедневните фермерски дейности.

Ремонт и миене на трактор, весела игра с домашни зайци, Иванина зарита в пшеница, Константина Маркова на разораната нива, Жана Йовчева във възторжено цепене на дърва – това са само малка част от впечатляващите сцени в календара.

Особено интересни са и локациите на снимките – екипът действително се е постарал и е обиколил почти цяла България, за да заснеме сесиите си. Села в Габровско, Родопите, Врачанско, Русенско, Хасковско, Добричко приютяват прелестите на моделите.

Календарът е в тираж от 15 хиляди броя, а цената му е 10 лева. Съвсем безплатно пък може да се разгледа на сайта на създателите от Фермер.бг.