Първи трейлър на „Карибски пирати 4”

91
Добави коментар
petiovd76
petiovd76

Първи трейлър на „Карибски пирати 4”

от fpsy » 14.12

О, да! Капитан Джак Спароу е отново тук, при това в целия си блясък .

Въпреки че сме огромни почитатели на първите три епизода от поредицата, изпитвахме леки притеснения за този, но сега сме повече от въодушевени.  Трейлърът си има всичко: забавни моменти, екшън, русалки, зомбита, горещи жени и Кийт Ричардс. Какво повече му трябва на човек?

Веднага виждаме три огромни плюса. CG героите са далеч по-малко от миналите серии, ролята на феноменалния Джефри Ръш като супер любимия ни Хектор Барбоса комай ще е големичка, а Иън Макшейн като Черната брада изглежда просто прекрасно.

Общо взето само две неща ни притесняват. Младежът и русалката – изглеждат ни като новите Уил и Елизабет, струва ни се, че можем да минем и без такива неща – и 3D-тo. Разбира се, не сме имали възможост да видим трейлъра в кино и на 3D, но от него лъха на такава носталгия, че ни се щеше филмът да си е в традиционно 2D.

„Карибски пирати: В непознати води” е режисиран от Роб Маршъл и в ролите освен гигантите Джони Деп и Джефри Ръш ще видим Пенелопе Круз, Иън Макшейн, Стивън Греъм, Джема Уорд, Ричард Грифитс, Кийт Ричардс, Джуди Денч, Сам Клефлин и Астрид Берже-Фрисби.

Премиерата на филма е на 20.05.2011.

Пусни коментар