Как да си направим хубаво дупе

21
Добави коментар
Vankata1
Vankata1

Публикувано на 05. Oct, 2008 от екип на Здраве и Красота в За жените, Красота

За всеки е ясно, че хубаво и секси дупе се постига с рудовни упражнения и с правилна диета. Но когато седалището е увиснало или плоско по рождение, никаква гимнастика не може да помогне.

Ето няколко начина за оформяне на дупето:

С шевове:
При този метод се разчита на обема на дупето, като единствено се променя формата му чрез няколко разреза. Чрез използването на специални лифтинг конци най-изпъкналата точка на седалището се повдига нагоре с 3-4 см. Минусите на процедурата са, че задържането на резултата е трудно. Ако се седне по-рязко или се забрави за операцията, може да се скъсат конците и да се получи асиметрия в двете половинки н азадните части. Процедурата продължава от 45 до 60 минути. Цена: 1,200 – 1,400 евро.

Липофилинг
Инжектиране на т. нар. мекотъкачен коктейл. Методът се състои в изтегляне на собствена мазнина от други части на тялото и инжектирането й в горната част на седалището. Така се постига естествено изпъкване. Минусите на липофилинга са, че не могат да се постигнат фрапантни разлики във формата заради ограниченото количество мазнина, което може да се изтегли от други части на тялото. Възможно е да се наложи повтаряне на процедурата след два-три месеца, защото част от мастната се разтапя. Това е единственият метод, при който може да се върне старата форма на дупето като мазнината се изтегли обратно с пипосукция. Операцията продължава един час с обща упойка, като след два часа пациентката може да се прибере вкъщи. Това е най-безопасната операция. Цена: 950 – 1,200 евро.

С имплантанти
Те се наричат груетални имплантанти и най-често са пълни със силиконов гел. Структурата им обаче е доста по-различна от тази на имплантантите з агърди, защото глуеталните трябва да издържат на много повече напрежение и натиск. Има различни техники за поставянето им – във, под и над мускула. Възможността да се спукат е много малка, защото са добре защитени. Операцията продължава 90 -120 минути и се прави под пълна упойка. Периодът за възстановяване след операцията е около 14 дни. Пациентите трябва да носят специално поддържащо бельо, както при уголемяване на бюста. Цена: 2,600 – 4,000 евро.

Ултразвуковa липосукция
При този метод се отнема излишната мазнина в долната част на дупето. Така се постига оптично повдигане на седалището и удължаване на бедрата. Операцията се извършва с обща упойка като след нея също се носи специално бельо. Цена: 900 – 1,200 евро.

Източник: вестник Труд. Снимки: Julia MIchelle Lopez и pinkiwinkitinki

Zdraven.bg ви поздравява за настроение с хита на Jennifer Lopez Ain’t It Funny:

Етикети: дупе, здраве, красота, метод, операция, тяло