Райка Оливейра е новото лице на Ultimo

2
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Бразилският супермодел Райка Оливейра, която е бивша годеница на Роналдо, смени английската роза Кели Брук като лице на Ultimo. В края на миналия месец тя застана пред обектива, за да представи моделите от новата есенно-зимна колекция на известната марка бельо. А резултатът от фотосесията е поразителен – секси бельо, но още по-секси е самата 26-годишна брюнетка.

Повечето мъже обаче вероятно ще бъдат разочаровани от един факт за Райка. Тя е доста скромна и за нищо на света не би се снимала без абсолютно никакви дрехи. „Не бих позирала гола. Нямам нищо против тези, които го правят, но подобно нещо не е за мен. Това не е нещо, което би ме карало да се чувствам горда“, споделя тя.

Любопитно е, че именно Ultimo възроди кариерата на Кели Брук. През пролетта британката показа, че една жена може да е зашеметяваща дори след 30-ата си годишнина. След това тя се снима в хоръра „Пираня 3D“, а киноманиаците оцениха по достойнство нейната изява пред камерата, признавайки голата й с сцена с порнозвездата Райли Стийл за най-добрата на 2010 година.

Що се касае до Райка Оливейра, след второто й място на международния конкурс Elite Model Look тя беше наречена „бразилската сензация“, а известни модни къщи от цял свят я затрупаха с предложения за съвместна работа. В момента тя живее в Ню Йорк, като дели обширния си апартамент с… осем кучета. Освен това, след като приключи с кариерата си на модел, тя възнамерява да следва философия.

Красавицата е работила няколко пъти за известни модни къщи, сред които тези на Валентино и Джон Галиано“, а е била лице и на“Диор“. В последната си фотосесия ослепителната манекенка позира с дяволски рога, оставяйки ни без думи за коментар…