Moon magazine » Blog Archive » Бианка Драгушану сгодена за футболистът

13
Добави коментар
viliyana89
viliyana89

Бианка Драгушану сгодена за футболистът

December 20th, 2010 Вилияна Филипова Posted in Uncategorized | No Comments »

Известният румънски модел Бианка Драгушану се появи с годежен пръстен, но пази в тайна кой й го е подарил. Наблюдателни фиксираха бижута върху ръката на пищната блондинка по време на гостуването й в местно телевизионно шоу. Неотдавна в северната си съседка се разрази скандал – медиите приписаха на Бианка любовен романс с известния актьор Кеталин Ботезагу, докато тя бе в интимни отношения с полузащитника Адриан Кристеа.
Впоследствие така и не стана ясно дали слуховете са били истина или не. Самата девойка обаче заяви, че не е лека жена. И ето сега доказателството за това – годежен пръстен.
“Да, сгодена съм. Но няма да ви кажа дали пръстенът ми е подарен от Кристеа. Причината е, че искам да избегна спекулациите, не искам да коментирам връзката си с него. Но ние имаме отношения. Какви са те, не е ваша работа. Разбирам се добре с неговите роднини и приятели”, заяви Бианка Драгушану, която преди време поддържаше повече от топли отношения със скандалния нападател Адриан Муто.
От запознати източчници обаче ние разбрахме, че красивата румънка има интимни отношения с футболистът Адриан Кристя. Футболистът обаче напуска отбора на Динамо и ще подсили този на Клуж, което по думите му ще е крачка напред в развитието му на футболист. По информации на румънските медии заплатата на футболиста в Унирея ще е 50 000 евро на месец, а в Динамо няма кой да му плати толкова пари. Сега проблемите са други. Приятелката му е в ужас, тъй като разстоянието между двата града е 426 км. Много зложелатели на двойката предричат раздяла между двамата. Единственото утешение на Бианка може да бъде, че все пак приятелят и е в Румъния, а не примерно в Томск или Перм.

Tags: Адриан Муто, Бианка Драгушану, сгоден, сгодена, секси

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.