Тапети в банята

24
Добави коментар
lucynda
lucynda

Тапети в банята

21.12.2010 г.

Почерпете идеи от предложените тук тапети за баня.

Вертикални ивици  

Може би тапетите в банята не са сред идеите, които имате за Вашата баня, но те си имат своите предимства. Тапетите с вертикални ивици са идеален начин на придадете визуална височина на тавана. Също така чрез тапетите можете да прибавите цвят към Вашата баня. Зеленият цвят може да създаде усещането за спа-атмосфера в иначе старата баня.

Противодействайте на бялото  

Придайте изразителен характер на Вашата баня, като разнообразите белия й цвят с мотиви, които Ви допадат. Тапетите в много нюанси, като тези, показани тук, са перфектният източник на цветове в тази баня.

Изберете си цвят и го съчетайте с бяло

 

Червеният цвят, съчетан с кремаво, придава изтънченост на банята. Цветът на орнаментите и извивките създават романтична обстановка, която се подсилва от чара на мивката – пиедестал и венецианското огледало.

Златен блясък  

Топлите цветове (жълто, оранжево и червено) могат да бъдат подходящ избор за всяка уютна стая, както са златистожълтите тапети в тази баня.

Тоале  

Един от начините да се придаде цвят е да заложите  на тоалето и да съчетаете мотивите от него с дамаската на мебелите в банята.

Мотиви с листа  

Бъдете естествени, използвайки мотивите на листа за Вашата бамя. Цветът на листата координира с този на цветните плочки и хавлиените кърпи. Тъмнокафявите акценти също подхождат на обстановката.

Елегантност в бронзово кафяв цвят

 

Въпреки, че погледът се привлича от белия цвят в тази баня, важно отношение имат и десените на бронзово кафявите тапети.  Този цвят придава топлина в помещението.

В контраст със златния цвят  

Тези тапети с ромбоидни мотиви създават елегантна атмосфера, която се подсилва от  златните акценти, мраморния плот и орнаментираното огледало. Златните тонове се повтарят върху аксесоарите, дръжките на шкафчета и стенните полилеи.

Синьо и бяло  

Бледи оттенъци на синьото и бялото са преплетени в нюансите на това тоале. Избирайки тапети в два цвята, улесняваме подбора на цвета на хавлиените кърпи и принадлежностите за баня. Умела е комбинацията с плат – завесата за баня и пердетата на прозорците.

Източник: bhg.com
Посещения: 3400