Благой Георгиев и Светлана Василева били астрални близнаци?

2
Добави коментар
drgerev
drgerev

Благой Георгиев и Светлана Василева били астрални близнаци?

Благой Георгиев и Светлана Василева са родени на една и съща дата

Благой Георгиев и Светлана Василева са родени на една и съща дата. Узнахме за съвпадението, след като двамата бяха засечени да празнуват рождените си дни по едно и също време, и то в едно и също заведение. Общият им празник не беше споделен, тъй като футболистът празнуваше в отделна компания, а плеймейтката се веселеше с дружките си в другия край на заведението. Дали обаче е била случайна срещата им или съдбата е решила да събере астралните близнаци точно на рождения им ден?

Всъщност набожният футболист е с няколко години по-голям от Светлана Василева. А както знаем, освен в една и съща дата и месец, астралните близнаци трябва да са родени в една и съща година, час и секунда.

На роджения ден празнуваха поотделно

Това означава, че плеймейтката и футболистът не са близнаци според астрологията. Въпреки това, съвпадението в дата и месеца доближава много характерите на двамата. Според астролози такива хора имат една и съща карма, а също и общ житейски път.

Факт е, че преди време се шушукаше в жълтите медии за любовна авантюра между Светлана Василева и Благой. Малко след като набожният футболист изневери на половинката си, слуховете донесоха, че е имал връзка и с плеймейтката.

Макар и двамата да отричат подобен романс, твърде е възможно скоро съдбата наистина да събере полуастралните близнаци Светлана и Благой и догодина да празнуват 21 декември заедно, на една и съща маса… влюбени…

Чудеса.нет препоръчва и: