„Плейбой“ разплакали голата Памела

286
Добави коментар
user24
user24

четвъртък, 23 дек 2010 г. 14:52 ч.

Един от най-прочутите модели на „Плейбой“, Памела Андерсън, се разплакала по време на първата си гола фотосесия за култовото списание.

Секссимволът никога преди не била плакала искрено със сълзи преди да прекрачи прага на едно от фотостудиата на „Плейбой“. Памела си припомня, че останала стъписана, когато фотографите я помолили да свали всичките си дрехи.

Актрисата от „Спасители на плажа“ внезапно се почувствала ужасно неловко, тъй като никога преди не се била събличала пред непознати. Когато все пак го направила, по време на фотосесията една от асистентките пък докоснала гърдата й, което преляло чашата и Памела се разплакала.

„Почудих се какво изобщо правя там“, разказва Памела, като допълва, че е била убедена да се снима в списанието от майка си, тъй като самата тя имала сериозни съмнения.

Фотографите и персонала на „Плейбой“ обаче я предразположили до такава степен, че след края на снимките вече имали една съвсем нова Памела Андерсън, която дори излязла от студиото чисто гола.

„Кариерата“ на Памела по кориците на списанието е по-широка от на всеки друг – тя се е снимала за пръв път през 1989, а през 2011 предстои още една нейна изява. На последния рожден ден на Хю Хефнър пък от имението му подготвиха специална изненада – тортата му бе донесена лично от чисто голата Памела.