Вземете 50$ покер бонус без депозит в Jetbull Poker

1
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Вземете 50$ покер бонус без депозит в Jetbull Poker

Jetbull Poker е в мрежата на Cake Poker

Jetbull Poker предлага на своите клиенти уникалната възможност да изградят своята покер банка без да депозират нищо. За да се възползвате от тази възможност отидете на техния сайт от: ТУК, свалете софтуера и си регистрирайте игрална сметка.

За да вземете покер банката без депозит трябва да докажете своите умения и желание да играете сериозно. Това може да стане по един от двата начина (по Ваш избор):

1) Съберете 10 Gold Chips (златни чипове)

Не е нужно да депозирате, за да събирате златни чипове (Gold Chips). Можете да се включите в някой от безплатните турнири на една маса с награда злaтен чип: Gold Chip Lover (1 чип), Gold Chip Lover (2 чипа), Gold Chip Lover – турбо (3 чипа), or Gold Chip Lover – турбо (6 чипа). Такива турнири можете да намерите в лобито и се провеждат през няколко минути.

Когато съберете 10 (Gold Chips) напишете и-мейл до [email protected] със заглавие “$50 BONUS” и в текста включете Вашето потребителско име и името под което играете е Jetbull Poker. До 72 часа ще Ви бъдат кредитирани по сметката 5$ реални пари и 45$ в бонус сметка. За да освободите тези в бонус сметката трябва да генерирате по 16.67 FPPs (игрови точки) за всеки 1$. Доларите от бонус сметката (45$) се освобождават на по 5$.

1) Съберете 50 FPPs (игрални точки)

За да събирате игрални точки не е необходимо да депозирате. Просто се включете в няколко от фрийролите и спечелете виртуални пари с които да играете на масите с виртуални пари. По този начин можете да генерирате 50 FPPs (игрални точки).

Когато съберете 50 FPPs (игрални точки) напишете и-мейл до [email protected] със заглавие “$50 BONUS” и в текста включете Вашето потребителско име и името под което играете е Jetbull Poker. До 72 часа ще Ви бъдат кредитирани по сметката 10$ реални пари и 40$ в бонус сметка. За да освободите тези в бонус сметката трябва да генерирате по 16.67 FPPs (игрови точки) за всеки 1$. Доларите от бонус сметката (40$) се освобождават на по 5$.

* Учaстието в тази промоция не Ви лишава и от възможността да вземете 110% бонус до $600 при първи депозит.

 

Създайте Вашата покер сметка в Jetbull Poker бързо и лесно от: ТУК и вземете бонус от 600$ за нови клиенти.