Изпращат новата песен на Веселин Маринов в космоса

23
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Новата песен на неспирния Веселин Маринов ще бъде изпратена в космоса, съобщиха информационните агенции в страната. След като направи песен за родната милиция, този път Веско възхваля друга държавна институция –  съюза на сметосъбирачите.

Според слуховете новата песен е толкова противна и ужасяваща, че всеки който я чуе, си нанася непоправима мозъчна щета. Това, разбира се, не важи за самия Веселин Маринов, тъй като открай време се знае, че той е глух. А това обяснява и огромна част от музикалните му недоразумения или ако трябва да сме честни – цялото му творчество.

Когато в Министерството на отбраната разбрали за новата песен, която има разрушителни свойства върху човешкия индивид, веднага се свързали с представители на НАСА посредством скайп чат.

Идеята им е песента да бъде изпратена в космоса, като по този начин да прилъжем потенциални извънземни да я чуят, след което да придобият споменатото увреждане на мозъка (ако имат такъв) и така по-лесно да завземем териториите им.

Всичко това ще бъде направено с цел да се намери безлюдна и достатъчно отдалечена от нас планета, на която да бъдат изпратени Веселин Маринов и всички чалга изпълнителни. Експерти смятат, че по този начин, животът на земята ще бъде подобрен и удължен значително.

Единственият недостатък на идеята е, че след диска към космоса могат да полетят и незнаен брой пенсионери от фенклуба на Веско, чийто офис незнайно как съвпада с офиса на глухонемите.

beasta