Пари от Интернет: Как да правим пари с Facebook страницата си

2
Добави коментар
foxi3311
foxi3311

Ако не сте чували за Facebook, от сега, трябва да сте един от малкото хора на планетата, който не знаят. Facebook е един от най-големите сайтове за социални контакти в интернет, и като такъв той предлага чудесен начин да направите контакт с хора, с които имате сходни интереси.

Повечето сайтове за социални контакти нямат обособено място за реклама на страниците си, но Facebook има. Това е основният начин за печелене на пари от Facebook и тайната се крие в привличането на подходящи хора, на страницата на вашият профил.

Как до го направим ?

След като сте се регистрирали в Facebook, първата стъпка е да се мисли за това как искате да се представите. Казвам това, защото вие няма да се представяте като човек който се е регистрирал за да печели пари от Facebook. Не забравяйте, че искате да привлечете вниманието на определена група от хора, така че да станете известен като човек, който е нещо като експерт по една конкретна тема, към която е насочена вашата група. Така че изберете разумно!

Насочете се към популярна ниша, покажете че имате интерес към развитието на вашата личност в тази област. Създайте уеб сайт в тази област, покажете че сте експерт.

Първото нещо след като сте създали име и група е, ако имате нещо изгодно втора ръка да се опитате да го продадете, което разбира се е свързано с вашата ниша. Можете свободно да поставяте реклами на пазара и няма ограничение за това, така че ако например попаднете на изгодна сделка за книги по темата в eBay или на разпродажба можете да ги изброите поотделно в Facebook и да ги продадете за да направите пари.

Ако имате бюджет, можете да пуснете реклама на някои от външните ви уеб сайтовете, които искате да популяризирате, можете да изпробвате социалните реклами, за да видите какви са ползите, които получавате от тях.

Основната полза от членство в Facebook, е че може да се изгради и използва произволен брой на заявленията за изпълнение на определени задачи във вашия профил. Facebook не се мръщят на потребителите си ,когато те искат да печелят пари от страницата си. Хората постоянно изграждат нови приложения и много от тях се използват по много различни начини, които се харесват на потребителите.

След като сте развили профилът ви и имате достатъчно приятели можете бързо да свържете вашият Facebook профил с някоя афилийет програма и да започнете да поствате партньорски връзки на страница – но само не прекалявайте, защото от Facebook ще го счетат за спам . Винаги избирайте партньорски програми, които отговарят на интересите ви.

За да печелите пари от Facebook отделете време да изградите голяма мрежа от приятели и не забравяйте да стане известен като експерт във вашата конкретна сфера на интереси.