Зло куче пази Славея Сиракова

1
Добави коментар
mix
mix

Дъщерята на синята футболна легенда Наско Сираков и златното момиче на гимнастиката ни Илиана Раева Славея се захвана да прави модерни центрове за танци заедно с по-малката си сестра Виолета.

Отвориха вече един във Варна, а съвсем скоро предстои да открият тържествено този в София.

Не е никак лесно да блеснеш със собствена светлина, когато над теб светят звездите на такива родители, но Славея Сиракова го прави с наистина невероятна лекота. Тя се завърна от Испания, където поживя известно време, и за месеци накара всички да говорят за нея. Първо заради уникалната си еротична фотосесия в списание Maxim, а сега и покрай амбициозните си проекти. – Славея, как прекара Коледа, къде ще посрещнеш Нова година?

– Коледа и Бъдни вечер винаги прекарвам със семейството си, така беше и тази година, но за съжаление сестра ми не можа да бъде с нас, както обикновено, и много ни липсваше. Това са любимите ми празници, всичко е толкова задушевно и уютно, коледният дух витае навсякъде, подаръците са под елхата, еуфорията… Обожавам Коледа! А за Нова година приятелят ми Никола ме изненада, току-що разбрах, че утре /днес, б.а/ заминаваме само двамата в Тунис.

– Разкажи повече за денс центровете…

– „Денс Палас” отвори врати за първи път тази година през август във Варна. Досега не е правен такъв център за танци никъде в България и аз заедно със сестра ми и партньорът ни Илиян Чакъров сме много горди и щастливи, защото нещата се развиха по-бързо от очакваното, а интересът от страна на хората е огромен. Затова решихме да отворим такъв център и в София. Той ще е в сградата на „Пърл център” в Бояна, на Околовръстния път в полите на Витоша. Това ще стане през януари 2011 г.

В „Денс Палас” човек може да избере един от над 40-те вида танци и аеробни занимания и да го практикува в най-добрите условия на най-добрите цени.

– Защо точно с това се захвана. Танците ли са нещото, с което искаш да се занимаваш. Какво е особеното в твоите центрове?

– Обичам да танцувам и се радвам, че имаме възможност да създадем тези центрове, защото танцът разтоварва и зарежда с невероятно положителна енергия. Нямам търпение да отворим „Денс Палас” и в София, работата ми доставя огромно удоволствие, а преподавателите ни, сред които Яна Акимова и Рангел Спиров, са страхотни професионалисти. Страшно се радвам, че се запознах с тези невероятни хора, които ни се довериха и се съгласиха да работят с нас.

Първото и основното е, че за първи път в България се създава място, където танцови стилове и аеробни занимания се преподават на едно място. Управата на клуба и треньорският екип работят ръка за ръка, прецизно избрахме всеки един от нашите преподаватели, така че да е на най-високо ниво. Работим в екип и за нас преди всичко е важно отношението и това, да дадем шанс на всеки с талант.

– Татко ти помогна ли на начинанието?

– Радвам се, че родителите ни подкрепиха, но истината е че аз, сестра ми и партньорът ни се занимаваме с абсолютно всичко и колкото и да е изморителна и напрегната работата, когато виждаш как се развива това, което си създал с толкова много труд, няма по-голямо възнаграждение. – Ако решиш да се омъжиш, как ще го съобщиш на баща си?

– Ами директно, ще му покажа годежния пръстен… – Идвала ли ти е такава идея. Ако да, ще я реализираш ли скоро?

– На този етап съм много щастлива с приятеля ми, не спира да ме изненадва, обгражда ме с много внимание и любов, разбира се, че сме говорили за сватба и деца, но всичко по реда си.

– Кажи няколко приказки за гаджето си, как например те свали?

– Запозна ни сестра ми в едно заведение в Барселона преди година и девет месеца. Той се занимава с бизнес. Нещата се развиха постепенно, неразделни сме от самото начало. Щастлива съм, че срещнах моята половинка, когато бях загубила надежда. Допълваме се и той е човекът, който ме накара да се променя и да обичам истински. Обичам го с цялото си сърце и изживявам емоции, които досега никога не съм вярвала, че ще изживея. Пожелавам на всяка жена да срещне своята половинка.

– Би ли повторила страхотната си фотосесия за Maxim. Разглеждаш ли си я редовно?

– Ха-ха-ха, сесията беше хубава, направих нещо, което до този момент не бях правила, но не бих я повторила, защото следващата крачка вече ще се доближава към вулгарното разголване, нещо, което лично аз не харесвам, а смятам, че сексапилът не се крие в голотата, а в това, жената да бъде съблазнителна, без да е чисто гола. Скоро не съм я разглеждала.

– Случва ли се да се задържиш гола пред огледалото повечко време.

– Пред огледалото се задържам по-дълго, докато се гримирам, но обикновено съм с дрехи (смях).

– Какво последно сънува?

– Последно сънувах сън, който сънувам от малка… как летя в самолет и минавам много ниско над гора с огромни дървета… – Какво се случва с онова твое малко и готино куче?

– Инго е много красив и сладък, но е ужасно лош, хапе абсолютно всеки и аз вече от срам не казвам, че е минишпиц, а се шегувам, че е миникаракачанка.

В-к Монитор

ПЪЛНАТА ФОТОГАЛЕРИЯ с абсолютно всички снимки на СЛАВЕЯ СИРАКОВА в MAXIM – вижте ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯТА на СЛАВЕЯ СИРАКОВА във FAST.BG – вижте ТУК!!!