imotite.com : Къща на дърво

18
Добави коментар
TinaSV
TinaSV

Помниш ли как, като дете, се катереше по дърветата. Как ти се караха заради това, но ти никога не слушаше.

Това лято, наблюдавах как хлапетата в квартала строят къща на един дебел кестен. Ковяха дъски, покриваха с платове и кашони. Мъкнеха всевъзможни вехтории. Заляха ме спомени за детството и малко им завидях.

Тези дни с изненада установих, че не е нужно да си дете, за си построиш къща на дърво. Немската компания Baumraum предлага на всеки който обича нестандартните неща, жилище построено в клоните на подходящо дърво.

Компанията предлага различни видове дизайн според, това как искаш да изглежда жилището ти, типа на  дървото, размера на къщата и удобствата, които искаш да бъдат включени.

Ако желанията ти се различават от вече създадените дизайни, няма проблем. Ще получиш проект, който изцяло да отговаря на нуждите ти. Сам избираш как да е разположена, на колко нива да бъде, дали да са няколко конструкции, свързани помежду си.

Материалите, които използват са дърво, олекотени метали, неръждаема стомана, текстилни и синтетични материали. Гарантира се стабилност и комфорт. Къщите са обзаведени с мебели по твой избор, мини кухня и включват удобства като осветлени и отопление.

Най-хубавото е, че Baumraum работят навсякъде в Европа. Достатъчно е да се свържеш с тях, за да дадеш своята заявка.

Andreas Wenning dipl.-ing. architekt roonstr. 49 28203 bremen germany

tel. ++ 49 (0) 4 21. 70 51 22

www.baumraum.de