Лесни и стилни коледни картички

7
Добави коментар
oblache.net
oblache.net

Лесни и стилни коледни картички

Ще ви покажа един начин как да направите бързо, оригинални и много лесни, коледни и новогодишни картички. Нужно ви е само въображение и желание.

Необходими материали:

скицник с бели листове

блокче с цветни листове за апликации

изрезки на картинки от списания или други принтирани картинки

хартиено лепило

декоративна панделка

Направа:

Най-напред изберете картинките, които ще използвате. Те могат да бъдат всякакви стига да са тематични. След това изберете цветен картон от блокчето за апликации, който да е подходящ за картинката. Изберете нещо в близки цветове. Ако искате да получите по-силен контраст заложете на коледни цветове като червено и зелено или използвайте черен картон, за да предадете повече стил на картичката. Измерете ширината и височината на картинката. След като сте избрали основата за картичката прегънете картона на две и го изрежете, като оставите по 3 см от всяка страна, така че картинката да седи в центъра. След това залепете картинката внимателно точно в средата. От вътрешната страна на картичката залепете лист от скицника, който да бъде с големината на картинката и го залепете по същия начин. Остава да сложите декоративна панделка и да напишете прекрасни пожелания за своите близки и приятели.

Разбира се това е просто един от хилядите начини да си направим сами картички, но с повече въображение можем да направим всяка една от тях уникална и най-вече ще изненадаме, хората които обичаме, с творческите си умения и със сигурност това ще остане скъп спомен за тях!

22 дек 2010 |
Облачето Пети |
Арт отдел