Гери Холиуел лансира собсвена линия плажни облекла

7
Добави коментар
mimi_1248
mimi_1248

Гери Холиуел лансира собсвена линия плажни облекла

Теодора Денева

Бившата певица от групата „Spice girls“ Geri Halliwell, заедно с бранда NEXT, пусна линия бански костюми и плажни облекла под името Gery by Next.
Гери споделя, че нейната цел е била да създаде линия бански костюми, които биха стояли добре и на по-пищни форми като нейните.
Очевидно доволна от работата си 38-годишната Гери заявява: „Тази колекция е за всички истински жени. Това е колекция, която те кара да изглеждаш добре и да се чувстваш страхотно.“

Моделите от новата колекция можете да намерите в онлайн магазина на бранда NEXT, next.co.uk.

Гери не е първата знаменитост, която се потапя в света на плажната мода. Елизабет Хърли вече има успех в това начинание. Да не забравяме и бившата колежка на Гери – Виктория Бекъм, която направи фурор със своята колекция рокли. За разлика обаче от моделите на Елизабет и Виктория, колекцията на Гери ще бъде достъпна за средностатистическата жена. Цените варират от £18 за бикини, £32 за монокини с животински принтове и едно от най-скъпите неща в колекцията – плетена на една кука дълга рокля, с цена от £50. Линията е допълнена от няколко модела рокли без презрамки, светло син ансамбъл от две части и разбира се аксесоари за главата.

Снимки: next.co.uk