Детоксикация, пречистване на организма Варна

15
Добави коментар
gal70
gal70

ДЕТОКСИКАЦИЯ

ПРЕЧИСТВАНЕ ОТ ТОКСИНИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ БАЛАНСА В ОРГАНИЗМА

Какво представлява Детоксикаторът?

Това е високотехнологично устройство, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода.

Какви промени в състоянието си мога да очаквам?

След процедура можете да упражнявате всякакви ежедневни действия. В повечето случаи се появява страничен ефект, който се изразява в чувство на умора непосредствено след процедурата. Общото подобрение на състоянието ще почувствате в следващите няколко дни.

Процедурите с Детоксикатора могат да подобрят или облекчат:

• работата на черния дроб и бъбреците
• общата обмяна на веществата и метаболизма
• артрита
• главоболието и мигрената
• кожни проблеми
• пречистването от живак и тежки метали
• доброто състояние и равновесие на цялото тяло
• менструалните болки
• Апаратът може да се използва в комбинация с пречистващи диети и биоелектроактивиращо устройство.

Хора, които не бива да използват уреда:
Детоксикаторът е безопасен за повечето хора. Въпреки това, следните хора не бива да го използват:
• Детоксикаторът не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта;
• Бременни (включително жени, които се съмняват, че са бременни);
• Кърмачки;
• Хора, които са подложени на някакъв вид лъче- или химиотерапия;
• Хора с диабет тип 1;
• Хора с открити рани на стъпалатa.
• Уредът не бива да се използва от деца под петгодишна възраст.
Препоръчват се от 7 до 14 терапии. Изпълняват се една, две процедури седмично по 30 минути.

Цветове и частици във водата

Когато използвате Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. В таблицата по-долу е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода на Вол (ElectroAcupuncture by Voll).

 

Цвят или частици
Телесна област

Жълто-зелен
Детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза

Оранжев
Детоксикация на ставите

Кафяв
Детоксикация на черен дроб, пречистване от цигари и клетъчни остатъци

Черен
Детоксикация на черния дроб

Тъмнозелен
Детоксикация на жлъчката

Бяла пяна
Лимфна система

Бели частици
Най-вероятно квасни гъбички

Черни частици
Тежки метали

Червени частици
Кръвни съсиреци

 

Лечебни свойства

Човешкото тяло е електрично заредено, защото нашите клетки са електрично заредени. Смущенията и заболяванията на тялото предизвикват вибрации с честота, която не съответства с тази на здравите клетки, за това нарушават естественото трептене на клетката и нейния поляритет. Това разминаване предизвиква дисбаланс и хаос във всяка заразена клетка. Когато клетките се намират в състояние на дисбаланс, те не могат да участват в онези функции на тялото, които са необходими за оздравителния процес, и следователно не са в състояние да отделят тежките метали, паразитите и другите токсични вещества. Когато клетките са изцяло електрично заредени, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричното равновесие, което води до усещане за здраве и виталност и помага на тялото да се справя със заболяванията само. Darkfield изследванията показаха, че Детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките.
Йоните са атоми или молекули, които са изгубили или получили електрон (свободните радикали са насдвоени електрони). Когато атомите или молекулите изгубят електрон, те се превръщат в положително заредени йони. Когато получат електрон, се превръщат в отрицателно заредени йони.
Йонната техника за пречистване на тялото пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Частичен списък на показанията:

Детоксикаця на черния дроб

Пречистване от тежки метали

Повишаване на енергията и намаляване на стреса

Вътрешно пречистване на целия организъм

Подобряване на потентността

Чувствително облекчаване на болките

Подобряване на паметта и съня

Пречистване на черния дроб и бъбреците и отстраняване на шлаки

Бръчки, акне и други кожни проблеми

Подсилване на имунната система