Ксенон – Цена и монтаж

3
Добави коментар
Av7oManiA
Av7oManiA

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

ЦЕНИ С МОНТАЖ :

XENON :

H1 , H3 , H4 , H7 – 100 ЛВ

BI-XENON :

H4 – 130 ЛВ

КОМБИНИРАН ( H1 , H7 ) -170 ЛВ

Цените на ксеноновите системи паднаха значително от известно време насам, което ги прави изключително добра сделка. Ползите които, получаваме от тях значително превишават направените разходи, а именно:

* Подобряване на видимостта с 300%! * По-ниска консумация, а отделят значително повече светлина! * Подобряване външния вид на автомобила! * До 8 пъти по-дълъг живот на крушките!

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ксенон (HID Xenon) светлините са перфектният ъпгрейд за всяка кола. Освен към късите и дългите светлини, можете да добавите ксенон и към фаровете за мъгла. Така получавате огромно предимство на пътя – оптимална видимост, която без ксеноновите фарове е невъзможна. Много хора смятат, че смяната на халогенните светлини с ксенонови е трудна и скъпа процедура, но това съвсем не е така. Монтажът е лесен, а цените са повече от достъпни. Ксеноновите фарове наистина променят визията на вашия автомобил без значение от марка, модел и година. При нашите ксенон китове не се налага никакво рязане и запояване на жици. Всички връзки са на куплунзи. Xenon технологията е наистина забележителна и вече широко достъпна. Поставянето на ксенон ще подобри значително видимостта когато карате нощем и така ще се чувствате по-уверени зад волана. Едно от основните предимства на ксенона е, че винаги можете да върнете старите си халогенни крушки, ако по някаква причина не ви допадне. Чак когато монтирате ксенон на автомобила си ще разберете защо всички го правят. Ксеноновите фарове са много по-ярки от халогенните и е лесно да ги различите. Xenon светлините са едни от основните компоненти, които се продават на “aftermarket” пазара и това не е случайно. Почти всеки имал удоволствието да шофира с ксенон споделя, че никога не би се върнал към старите халогенни светлини. Доводите на тези, които отричат ксенона са, че автомобилите с монтиран ксенон ги заслепяват. За да се избегне този „ефект” е задължително след поставянето на ксенон фаровете на всеки автомобил да се регулират. Повечето нови автомобили на пазара са с xenon, което доказва неоспоримите предимства на технологията. Халогенните крушки са отживелица – нуждаят от честа смяна и не изглеждат толкова добре колкото ксеноновите. Добавянето на ксенон е най- евтиният и лесен начин да добавите допълнителна сигурност и стил към автомобила си. Монтирането на xenon е лесно и е нужно да отделите не повече от два часа от времето си.

Източник: autogas-sofia