Moon magazine » Blog Archive » Венета Харизанова със скъпарска сватба този месец

20
Добави коментар
sicopetroff
sicopetroff

Венета Харизанова със скъпарска сватба този месец

January 7th, 2011 Вилияна Филипова Posted in Хай Лайф Истории | No Comments »

Смуглата красавица ще каже “да” на любимия Емил през януари. За да мине под венчило, преди седмица Венета се завърна от Ню Йорк, където учи. Подготовката и организацията на сватбата е поверена в ръцете на сватбена агенция “Диаманти”, а повече от месец 50 души се грижат всичко да мине по мед и масло. Цялата зала ще е декорирана в злато и лилаво – цветовене на френските крале. Вече са поръчани лилави хортензии, рози, лилиуми и орхидеи, които ще придават приятен и свеж аромат в залата, където ще се съберат над 150 гости.
“От 12 годишна знам в каква рокля искам да се омъжа и съм изключително щастлива, че дизайнерката Соня Атанасова я изработи точно, както съм си я представяла като дете” – откровеници Венета.
Модна къща “Принцес” ще облече булката в ултра екстравагантна рокля от тюл и дантела и декорирана с перли.
“Венета е секси, красива лудетина, точно каквато се стремихме да направим и роклята” – казва дизайнерката Соня Атанасова дни преди голямото събитие.
Кумове ще бъдат близките приятели на Венета и Емил Петя и Ростислав Шишкови. Празничното меню ще е на богата шведска маса, за удобство на гостите.

Tags: венета, венета харизанова, модел, Модна къща, Принцес, свтба, харизанова

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.