BELNOIR представя американски бални рокли колекция 2011

33
Добави коментар
mimi_1248
mimi_1248

BELNOIR представя американски бални рокли колекция 2011

Влюбени сте в рокля на Jovani?
Не спирате да гледате любимия си модел на Faviana?
Тогава ви предлагаме услугите на онлайн бутик за рокли Belnoir, където са представени колекциите абитуриентски и официални рокли на някои от водещите американски модни къщи.

В бутик Belnoir можете да намерите модели на Jovani, Faviana, Blush Prom, Scala, BG Haute, Allure, Night Moves, и др. Наличните в момента рокли, както и очакваните нови модели, чанти и аксесоари в Belnoir можете да разгледате на www.belnoir.bg. От бутик за рокли Belnoir могат да организират и доставки на конкретни модели от колекциите на американските модни къщи, които представят на нашия пазар.

Tози сезон моделите в повечето случаи са едноцветни, а акцентите, на които се залага са супер атрактивните гърбове, набори, апликации, 3D цветя и бляскави декорации от камъни. Особено актуални този сезон са роклите, които комбинират къса и дълга рокля в едно. С рокля от колекция бал 2011 на американските дизайнери ще успеете да се отличите на фона на разнообразието в деня на абитуриентския бал!

Ако желаете да пробвате определен модел от каталога на Belnoir, моля свържете се с фирмените телефони за предварителна уговорка за посещение.

Вижте още рокли на Belnoir