Нели Петкова между Слави и Денис

47
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

събота, 8 яну 2011 г. 16:33 ч.

Злите езици винаги крият някоя клюка в ръкава. Последното, което достигна до ушите на Светския звяр, е че вокалистката на „Ку-ку Бенд“ Нели Петкова е покорила сърцето на бившия съпруг на Наталия Симеонова – Денис Ризов.

Г-ца Петкова и дългокосият рокалджия от „Ахат“ са засичани на няколко пъти да си гукат насаме по столични клубове и ресторанти. Преди време BLife писа, че певицата и музиканта са засичани отново заедно пак в столицата. Двамата видимо демонстрирали чувствата си и дори не се криели от хорските погледи. Слуховете говорят, че Нели още от ученическите години си пада по дългокоси мъже.

Тогава Петкова имала сериозна тригодишна връзка, която завършила катастрофално. Гаджето й я зарязал и тръгнал с най-добрата й приятелка. Това направо съсипало Нели, която се зарекла да не се влюбва повече.

Клюката обвързваше певицата и като тайната приятелка на Слави Трифонов, още в момента, в който той я избра за част от екипа си. Хора зад кулисите на предаването не отричат, че връзката им е истина, но уточняват, че от доста време двамата не са заедно.

Преди да започне романа й с Денис от „Ахат“, Нели е имала за кратко авантюра и с братът на рапъра Енчев – Янислав. Според нашите източници младежът се е изфукал на няколко пъти, че е спал с бившата на Дългия, което изглежда е голяма гордост.

Г-ца Петкова не коментира публично отношенията си с Денис, а на любопитните отговаря, че гаджето и се занимава с дребен бизнес. Изглежда искрата межди Денис и Нели е паднала по време на американското турне на Слави и бенда, което беше изцяло организирано от екипа на Ризов. Дали пък аферата на вокалистката, бивша на шефа и настояща на приятеля му, няма да доведе до разногласия между Дългия и Денис?!

Източник: lifestyle.bg