Михаил Константинов: Иде нова суперкриза, Борисов да устиска до октомври

7
Добави коментар
kocet
kocet

В момента се печатат в световен мащаб трилиони евро и долари, което ще доведе до страховита финансова криза…

В момента се печатат в световен мащаб трилиони евро и долари, което ще доведе до страховита финансова криза, казва в интервю за „Труд“ математикът Михаил Константинов, дългогодишен член на ЦИК. .

„Предстои нова суперкриза, която трябва да занули всички финансови играчи“, убеден е той.

„Тревожи ме това, че думите загубиха смисъла си. И че ние загубихме способността си да различаваме добро и зло. В икономически план е лошо това, че още е блокирана икономиката.

Но скоро предстои световен крах, така че нашето сгромолясване няма да се забележи“, смята Константинов.

„Всички партии на власт се скапват – коя веднага, коя по-късно. И на Запад се скапват, но у нас е традиция. Никой не се ражда почтен или корумпиран. Хората се държат честно, когато обратното на това поведение се наказва.

Както през последните 1000 години е било в Западна Европа. Нашата система не наказва. И всеки го е подкарал през просото“.

„Проблемът на Борисов е да устиска до края на октомври, когато са изборите, след това ще има година  инерция, а през 2013 г. редовни парламентарни избори“.   Ако прескочим фаталната 2012, разбира се, не пропуска да отбележи Михаил Константинов. „Щом армията тръгне на война, отстреляни ще има“, обобщава прогнозата си той.

БЛИЦ

10/01/2011