Здравен хороскоп за 2011 година

34
Добави коментар
Vankata1
Vankata1

Публикувано на 26. Dec, 2010 от екип на Здраве и Красота в Астрология

Представяме годишен здравен хороскоп за всяка зодия през 2011 година:

Овен:

Емоциите са вашият основен съперник през 2011 година. Ако реагирате твърде дейно на сложните събития през 2011 г., рискувате да постигнете опустошение или да изпаднете в депресия.
Нека “Пазете нервите си!” да е девизът ви през 2011 година. Иначе ще се сблъскате с много главоболия, болести на опорно-двигателната система и хронична умора.
Спасението ще дойде в общуването с природата – забравете шумните курорти и си отпочинете на уединено място, занимавайте се с йога, заложете на билколечението и редовните разходки. Такава отпуска ще ви изпълни със сили и здраве.

Телец:
Здравословното хранене е ключът към здравето на представителите на зодия Телец през 2011 г. Органите на храносмилателната система ще бъдат особено уязвими през 2011-та, особено черният дроб. Не ви казваме да спазвате диети, а да се храните здравословно.
Освен това погрижете се за имунитета си.
Планирайте почивката си през юли-август и я прекарайте, опознавайки непознати места. Търсете новото и чуждото.

Близнаци:

Представителите на зодия Близнаци рядко са хипохондрици, не обичат да се лекуват и често нарушават предписанията на лекарите. Ако до сега не сте обръщали внимание на здравето си, то през 2011 година запасите ви може да се окажат изчерпани.
Уязвими ще бъдат органите на дихателната система и крайниците. Началото на 2011 година е период на повишена опасност за вас, свързана с риск от травми.
Най-добрата почивка за вас са санаториумите. В периода юли-октомври оздравителните процедури ще ви повлияят най-оптимално.

Рак:

През 2011 година уязвимото място на преставителите на зодия Рак е главата. Може да ви безпокоят главоболия, поради тази причина се постарайте, да не се пренатоварвате умствено. Разпределете умствения труд на части, за да не се изтощавате. Спете не по-малко от осем часа на ден.
Най-доброто време за почивка е периодът август-октомври. Отправете се на пътешествие далеч-далеч от дома. Оставете работата зад гърба си и се забавлявайте!

Лъв:

За представителите на зодия Лъв болестта е признак на слабост и поради тази причина да ходят по лекари не им е по нрава. За да избегнете и този път лекаря, пазете се!
През 2011 година вашата слаба страна ще е отделителната система. Избягвайте простудявания и инфекции.
През 2011 г. ще поискате да почивате на Изток. Натам ви влече желанието да се докоснете до духовността на източните народи. Постарайте се да направите пътешествието си през есента, иначе рискувате да пропуснете нещо важно.

Дева:

През 2011 година ще ви бъде трудно да признаете на другите какво става в живота ви, а това ще ви създаде нерви и напрежение. В такова състояние много системи в организма биват отслабени, което може да стане причина за чести простуди и постоянни оплаквания.
За да предотвратите влошаване на здравето, ще се наложи да признаете пред себе си, че имате право на грешки и “неправилен” живот. Пазете нервите и сърцето си, пийте успокояващ чай.
Непременно се отдайте на почивка през август-септември сред природата – на село, в някоя хижа, край водоем и подобни.

Везни:

Безотговорните представители на зодия Везни ще бъдат наказани за потребителското отношение към здравето си. Хроничните им заболявания ще се изострят през зимата, а всички останали месеци ще се превърнат в период за възстановяване. Побързайте, за да избегнете прогнозата! Започнете отсега да се грижите за здравето си.
Безпокойството може да ви донесе вреди върху опорно-двигателния апарат, костите, зъбите, ставите и артериалното налягане. Препоръчваме ви повече разходки и повече почивки на работното място.
Планирайте годишната отпуска за края на юли – август. Отидете на място, което ще ви дари с нови ярки впечатления.

Скорпион:

През 2011 година ще ви се наложи да отделите на здравето си повишено внимание. Може да ви застигнат неприятности, свързани с органите на храносмилателната система или на репродуктивната. Ако към момента страдате от хронични заболявания, отидете на изследвания още в началото на годината.
През 2011 година не злоупотребявайте с развлеченията. Посветете годишната си отпуска на оздравителни процедури – отидете в санаториум, на уединено място. Най-оптимална ще бъде почивката ви в периода юни-юли.

Стрелец:

Пазете се през 2011 година от простуди и вирусни инфекции. Сами по себе си те не са нищо страшно, но могат да предизвикат усложнения, които ще влошат цялостното състояние на организма ви.
Пролетта на 2011-та ви очаква необикновен прилив на енергия. В същото време стремете се да не се натоварвате излишно, иначе лятото ще ви се стори опустошително и изморително.
Най-добрата почивка за представителите на зодия Стрелец през 2011 година е свързана с духовни открития. Къде да ги търсите – ще ви подскаже интуицията. Най-благоприятният период за пътувания в отпуск е август-септември.

Козирог:

През 2011 година представителите на зодия Козирог може да се оплакват от главоболие и други проблеми, свързани с кръвоносните съдове. Преумората и неправилната организация на работния ден ще стане причина за влошаване на здравето ви.Не се преработвайте, почивайте си активно през уикенда и винаги се наспивайте! Укрепете имунитета си!
Отпуската е най-добре да я прекарате в компанията на семейството или роднините. Самотата е най-лошият ви спътник през тази година. Препоръчително е да почивате през някой от следните месеци – май, юли или август. Бъдете общителни и активни. Намерете си хоби, свързано със спорт и движение като цяло.

Водолей:

Емоционални вълнения може да влошат здравословното ви състояние – нервната ви система може да не издържи вашия лош навик да се прибирате у дома в ранните часове на деня (или да стоите до толкова часа будни у дома). Не забравяйте да ядете редовно!
Ще направите на организма си неоценима услуга, ако се увлечете през 2011 година по здравословния начин на живот, йогата или детоксикацията. Всичко това ще ви зареди с енергия и лекота.
Отпуската си планирайте през май, по възможност сред природата. Ако обичате планините и гората, продължавайте в същия дух!

Риби:

2011 година крие рискове от хранителни натравяния. Може да пострадате също така от замърсяване на околната среда или ваши вредни навици. Като цяло се стремете към чистота във всичко – и в съвестта, и в мислите си.
Препоръчваме детокс-процедури, бъдете внимателни с алкохолните напитки и екзотичната храна. Подхождайте внимателно към всичко, което попада в организма ви.
Най-полезна за представителите на зодия Риби ще е почивка, свързана с пътуване до водоем. Отидете на море към втората половина на май или през септември. Особено добре ще ви се отрази общуването и съвместната почивка с деца.

Източник: actualno.com; Снимки: www.sxc.hu

Етикети: 2011, астрология, здраве, здравен хороскоп, зодии, зодия, хороскоп