Пуснаха билетите за концерта на Depeche mode

7
Добави коментар
nicky
nicky

Билетите за концерта на Depeche mode в София се продават от днес. Шоуто е на 18 май 2009 г. от 18,30 ч. на стадион „Васил Левски“.

То е част от голямото им световно турне TOUR of the UNIVERSE 2009, което в София, Белград и Загреб ще бъде под шапката на „Туборг грийн фест“.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат купени от билетния център в НДК и денсцентър „Син сити“, онлайн  на адрес www.ticketpro.bg, от касите на „Тикетпро“ и неговите партньори в цялата страна.

Първите 20 души, които си купят билет за концерта от билетния център в НДК (който отваря в 8,30 ч.), ще бъдат зарадвани с по един безплатен билет допълнително или с оригинален компактдиск с последния албум на групата, който се очаква да излезе у нас през април 2009 година. 

Концертът на Depeche mode ще бъде едно от най-значимите събития в музикалния живот на България, особено след феноменалния успех на първото им шоу в София през 2006 г.

Тогава имаше рекорд по продажби на билети – само за първия час след пускането им бяха продадени над 10 000 билета, а концертът беше изцяло разпродаден за броени дни, припомнят организаторите. 

По публикацията работи: Евгения Гигова