Moon magazine » Blog Archive » Една родена победителка… Евгения Ангелова от Сървайвър

27
Добави коментар
viliyana89
viliyana89

Една родена победителка… Евгения Ангелова от Сървайвър

October 8th, 2008 Вилияна Филипова Posted in Представяме Ви | No Comments »

Една от участничките, които впечатли всички зрители на Сървайвър по БТВ се казва Евгения Ангелова и е едва на 18 години. Красавицата е най-младата от оцеляващите на островът и е родена на 29 септември 1989. Евгения Ангелова е от София и едва преди дни навърши 19 години. Красавицата все още е ученичка, а мисията й в Survivor е да провери докъде може да стигне. Това обаче е само кратка биографична картичка на Евгения Ангелова, а какво найстина тя мисли за себе си, какво е спечелила и какво е изгубила в сървайвър споделя самата тя пред колегите от ibox.bg и пълното интерв за нея беше публикувано в Lifestyle.bg.
Красавицата е завършила през месец Май 27 СОУ и това се е случило точно преди да замине за Сървайвър, поради което е пропуснала кандидатстването, но въпреки това мечтае да учи журналистика в Англия. Това е една много амбициозна цел за толкова млада и красива девойка. Освен кандидатстването в Сървайвър и кандидатстването за Англия, красавицата не се отказва и от хобито си, което е плуване. Евгения Ангелова тренира плуване от 10 години и дори е била в женският национален отбор, а е постигнала 20-кратна републиканска шампионка по плуване, но когато не искаш да постигнеш нещо сериозно и когато целите ти са други, определено хобито си остава хоби. Това се е получило и при красавицата Жени, която все пак запазва духът си на спортистка и доказва точно това в Сървайвър. Може би точно това е и причината Евгения да започне работа в Тоспорт (част от ibox.bg), където е редакторка на разделите тенис и плуване. Какво обаче се случва в Сървайвър тя няма право да спомене. Затова и ние всички ще гледаме, ще чакаме и ще стискаме палци красавицата да направи фурор и да спечели голямата награда в продаването. Мисля, че тя е една достойна кандидатка за победител и е родена да побеждава. Затова следете ставащото в Сървайвър по БТВ.

Tags: Ангелова, БТВ, евгения, Евгения Ангелова, жена, женският, журналистика, красива, очарователна, плуване, плувкини, плувкиня, победител, секси, синхронно плуване, снимки, софия, Сървайвър, фурор

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.