Къванч Татлату – ще се бракува ли най-красивият мъж на Босфора? | bgbezgranici.com

6
Добави коментар
ditadita
ditadita

Още миналата година жълтите издания „гръмнаха” новината, че звездата от „Перла” и „Забраненият плод” – Къванч Татлату ще вдига сватба. Новата му приятелка Идил Фърат бе представена на родителите му – два месеца, след като двамата започнаха да излизат заедно. Така, според публикациите, новата връзка на Къванч с Идил върви към сватба.
Актьорът имаше едногодишна връзка със значително по-възрастната от него известна турска актриса Мелтем Джумбул, а след това името му бе свързано с Берен Саат, партньорката му от сериала „Забранена любов“, който се излъчва с голям успех в Турция.

Къванч и Идил се запознават на 7 март на търг, на който присъствали. След това започнали да се срещат, като първоначално криели връзката си, но през последния месец често са били забелязвани на обществени места.
Според центъра за проучване на медиите, заради връзката си с Идил, Къванч е заел второ място в листата на най-често споменаваните в медиите личности. Той е бил тема на общо 893 новини във вестници, списания, телевизионни канали и новинарски сайтове. На първо място е друг турски актьор – Кенан Имирзалъоглу, който изпълнява главната роля в популярния телевизионен сериал „Езел“.
Клюкарските издания в Турция твърдят, че Къванч е празнувал тази Нова година съвсем сам. Пред свои близки той споделил, че е решил да посрещне 2011 единствено в компанията на своя най-добър приятел. Двамата обаче са се отдали на лукс в най-високата сграда в света Бурж Халифа в Дубай. През лятото на миналата година, Татлату си купи жилище на 58-я етаж. През октомври той се нанесе в небостъргача. Таблоидите веднага заподозряха, че той ще се засели там след сватбата със своята приятелка Идил Фърат. Неотдавна Мехмед от „Перла” заяви, че ще живее в Турция, само когато е ангажиран със снимки в киното и телевизията.