Най-големите молове в света

12
Добави коментар
stoyandimov
stoyandimov

Jan 13th, 2011 by dilyana

Днес ще ви запознаем с най-големите молове в света. Внимавайте да не ви се завие свят, но представете си какво им е на тези, които трябва  да ги обикалят.

New South China Mall

Започваме с New South China Mall, който е разпожен в Донггуан, Китай и се простира на 600 000 кв.м. Открит е през 2005 година, но не се радва на особено засилен  потребителски  интерес. Затова и голяма част от търговските помещения остават празни, като са заети основно площите в близост до входа на мола.

Golden Resources Mall

Този търговски център отново се намира в Китай, но  в столицата Пекин. Със своите 560 000 кв.м. той се нарежда сред най-огромните молове на планетата.

CentralWorld

Внушителният осем – етажен  комплекс е разположен в Тайланд. Тук цените на предлаганите стоки в магазините са сравнително приемливи и достъпни за средната класа от населението на страната.

SM Mall of Asia

Тук определено няма да има нужда да се чудите какво да правите. В мола ще откриете огромна ледена пързалка, забележителния театър IMAX, над 700 магазина и 200 заведения за хранене.

Dubai Mall

Дубайският търговски център се шири на 350 000 кв.м. и е част от комплекса Бурж Халифа. Молът заема площ колкото приблизително 50 футболни игрища. Какво ще намерите тук? Ресторанти, кафенета, маркови бутици, кина, ледена пързалка, 5 звезден хотел, аквариум  и т.н.

West Edmonton Mall

Ако някога ви се отдаде възможност да посетите West Edmonton Mall в Алберта, Канада ще видите забележителни атракции – най-големият закрит увеселителен парк на земята, както и най-големият аквапарк на закрито в света, мини голф игрище и т.н.

Публикувано в Имоти в чужбина | Няма коментари

Публикувай коментар