Цени 2015 за спа почивка в СПА хотел Медикус Вършец – Туроператор Рад-Феста

1
Добави коментар
travelcho
travelcho

Начало Оферти Спа почивки Спа почивки в България Вършец СПА хотел Медикус 4**** Вършец  
 

ID: 8463СПА хотел Медикус 4**** Вършец

Преглед

Описание
СПА хотел Медикус 4**** Вършец

СПА хотел Медикус е най-новия четири звезден комплекс в град Вършец. Предлага отлични условия за пълноценна почивка и релакс.
Продължава…

Дестинация
 Вършец БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
СПА хотел Медикус 4**** Вършец

СПА хотел Медикус е най-новия четири звезден комплекс в град Вършец. Предлага отлични условия за пълноценна почивка и релакс.
Дестинация

Настаняване: Спа Хотел Медикус предлага 27 апартамента, с възможност за ползване на допълнителни легла и 6 двойни стаи. Луксозно изпълнение, комфорт и уникален стил целят да задоволят и най-взискателните ни гости. Хотелът предлага младоженски апартамент с романтично джакузи или бизнес апартамент, с помещение за работни срещи.
Спа център: СПА хотел „Медикус” е чудесно място за пълна почивка и отдих за цялото семейство. В стаята за анимация професионалисти ще се погрижат за Вашите деца докато Вие релаксирате. Екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето тяло и съзнание в СПА центъра на хотела. Тук можете да поглезите себе си с многобройните СПА процедури и терапии за лице и тяло, ако желаете може да Ви бъде изготвена индивидуална програма за постигане на максимални резултати. Процедурите с минерална вода ще укрепят Вашето здраве и ще Ви донесат спокойствие и хармония. Предлагаме Ви програми за влюбени, специална Вип зона с романтично джакузи и две масажни места. Тангенторни вани за хидро масаж, хромо и аромо терапия. Изключително привлекателна за нашите клиенти е Уелнес зоната, там нашите клиенти ползват безплатно басейн с минерална вода, джакузи, парна баня, инфра червена сауна, релакс зона със затоплящи се легла и приключенски душ, място където всеки може да се отпусне и да забрави стреса от напрегнатото си ежедневие.
Хранене & развлечения: За развлечение на гостите хотелът предлага два ресторанта, лоби бар и бар басейн, където ще останете доволни от предлаганото разнообразие, дискретен лукс и добро обслужване.

 

Цени лято 2015
Специални отстъпки:
10% намаление за престой от 4 до 5 нощувки
15% намаление за престой от 6 до 9 нощувки
/валидни в периода 01.01-31.12.2015, с изключение на официалните празници/

Настаняване

неделя-петък

събота- неделя

Двойна стая

110 лв.

120 лв.

Студио

140 лв.

160 лв.

Апартамент

140 лв.

160 лв.

Фамилен апартамент

230 лв.

230 лв.

Цената е на помещение, на ден и включва:
• нощувка, закуска
• позване на открит и закрит минерален басейн
• джакузи
• стаите и апартаментите се водоснабдяват с топла минерална вода
• паркинг
• Wi Fi Internet
• термална зона (инфрачервена сауна, финландска сауна, парна баня, приключенски душ и топли
лежанки)
• ДДС, туристически данък, туристическа застраховка Намаления:
• Първо дете 0-12.99 г. на допълнително легло – безплатно
• Второ дете 0-12.99 години на допълнително легло – безплатно
• Възрастен на допълнително легло в апартамент – 30% намалениеПо смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД има сключена застраховка № 0703-190-2014-00005 “ОЗК – ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със срок 08.01.2015 до 07.01.2016 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди.
Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.