Коце Ламята: Не се занимавам с наркотици / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

12
Добави коментар
irraa
irraa

Слуховете, които се разпространяват по адрес на Коце Ламята – че е обвинен в педофилия и разпространение на наркотици, са чиста измислица.

За бившето гадже на Азис Коце се говори какво ли не, като например, че в миналото си е престъпвал законите. Костадин, както е цялото му име, наистина е бивш затворник, но и до днес смята, че несправедливо е бил вкаран зад решетките. Той разказа своята истина за предстоящия брой 4 на списание „Блясък”. Ето част от неговите „самопризнания”:

„Като дете на демокрацията излязох на улицата. Работих в „Кремиковци” една година, живеех между 3 жени. Не ме гледаха както трябва. Докато бях войник се запознах с един човек. Той ме вкара в някакви схеми, започнах по хотели да ходя, момичета… Харесваха ме, но аз никога не съм бил сутеньор, както се пише. Едно е да пазиш някой да не го тормозят, друго е да го предлагаш. Те бяха проститутки, а аз ги пазех. Даваха ми пари.”

Коце опроверга и друго тежко престъпление, което слуховете му приписват – педофилия: „Това за педофилията е страшна глупост. Аз имам две деца!” Костадин признава, че в момента изкарва парите си като фитнес инструктор и допълва: „Това, което се тиражира, че се занимавам с наркотици, също не е вярно.”

Той обаче е откровен за това, че е бил 8 години в затвора: „Лежал съм в затвора за магистрален грабеж. Миналата година, февруари месец, ме заключваха и по случая на „Наглите”, нали писаха, че съм от тях. Но се установи, че не съм. Няма как да се вкарам в такива схеми да работя – да отвличам хора. Това е страшна глупост. Против моите разбирания.“

„Иначе за магистралния грабеж лежах 8 години. Този, който се води, че е ограбен, имаше контакти с министри. Понеже е обран с полицейски униформи, човекът казал: „Вие ми направихте номер”. За да си намерят някаква жертва, намериха нас. Защото аз се движех в такива среди през 1995-96 година, когато бях при Карамански. На обрания му беше взета колата, парите, не разпознава никой. Казано на жаргон, осъдиха ме на караманьол. Ако бях отишъл в Страсбург, щях да спечеля делото“, допълва още Коце Ламята.