Помогни на Алтънай да проходи!

36
Добави коментар
petjor
petjor

19-годишно момче се нуждае от вашата помощ, за да може да проходи отново. Алтънай Чортанов от Славяново остава инвалид със счупен гръбначен стълб и наранен гръбначен мозък след преживяна катастрофа.

Надежда обаче има! Семейството вече има две предложения за лечение от специализирани световни клиники. Първата е от  “XCELL-Center” в Дюселдорф, Германия. Офертата е за трансплантация на стволови клетки, като според медиците момчето има голям шанс да проходи отново. За лечението обаче са необходими 24 000 евро и още 1 000 евро за допълнителни медицински изследвания.

Другата възможност е Алтънай да замине за Русия, където да започне процедури по присаждане на стволови клетки в специализираната клиника „Нейровита“ в Москва. Лечението там ще струва 100 000 евро.

Можете да помогнете на 19-годишния младеж като изпратите дарителски есемес на DMS ALTA на 17 777 (Цената е 1,20 лв. с ДДС за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

Дарителска сметка в лева: Societe Generale Експресбанк IBAN: BG68 TTBB 94005525430920 BIC : TTBB BG 22 за Алтънай Аязов Чортанов

Повече информация можете да получите във Фейсбук страницата на младежа.