БАМБИНИ – първа частна детска кухня в град Бургас

3
Добави коментар
milakoleva
milakoleva

 

Побързайте,храната за утрешния ден (09.04.2015) трябва да се поръча не по-късно от 14:00 часа днес (08.04.2015).
 

Важно съобщение – ДМК „БАМБИНИ” вече предлага
ОБЕДНО МЕНЮ! Заявки се приемат от предния ден до 17:00 часа на телефон 0879 252 011.
Заповядайте в нашия магазин на ул. „Антим I“ 31 – всичко за вашето дете от първия месец до първата годинка.
ПРОМОЦИЯ: ДМК „БАМБИНИ“ обявява промоционални цени на пакети „БЕЗ ДЕСЕРТ“ за всички предлагани грамажи, включително и на пакетите за доставка.За повече информация моля заповядайте в нашите пунктове или се обадете на посочените телефони за контакт. Напомняме ви, че заявки за доставка до дома се приемат на телефони 0879 252 011 и 056 80 00 85 или чрез on-line поръчка.
ВНИМАНИЕ: С цел оптимизиране на структурата на обедното меню за децата и постигане на по-прецизен баланс в съотношението на основните хранителни вещества (белтъци, мазнини, въглехидрати), най-вече в количеството на въглехидратите, ДМК въвежда промени в грамажите на десертите и основните ястия, приготвени чрез топлинна обработка печене.

БАМБИНИ – първа частна детска кухня в град Бургас

С настъпването на новата 2011 година беше основана първата частна детска кухня на територията на град Бургас. Детската кухня се нарича „БАМБИНИ“. Тя е най-голямата и модерна частна детска кухня в града. Разположена на площ от 140 квадратни метра. Кухненското оборудване е ново, помещението е изградено и съобразено по всички изисквания на РИОКОЗ – Бургас. Детска кухня „БАМБИНИ“ в Бургас ще предлага разнообразно и здравословно тристепенно меню съставено от супа, основно ястие и десерт. Менюто се изготвя от д-р. инж. технолог Катя Илиева и е съобразено със дневните норми за потребление на вашите деца.
още информация »

ДМК „Бамбини“ с над 20 нови пункта

Уважаеми родители, уведомяваме ви, че за ваше удобство ДМК „Бамбини“ открива над 20 нови пункта в град Бургас и региона. Новите пунктове се намират в следните населени места: Бургас, Созопол, Приморско, Китен, Царево, Ахелой, Равда, Несебър, Свети Влас, Средец, Елхово, Айтос, Руен и Карнобат. За повече информация на телефон :0879 252 023 « продължение »
Архив с новини »

Пунктове за снабдяване
Предстои откриване на раздавателни пунктове на детска кухня „БАМБИНИ“ във всички комплекси на град Бургас.
информация за контакти »

 

Условията за записване
Можете да запишете детето си в детската кухня, когато е навършило подходящата възраст за тази цел. Направете копие от акта за раждане на детето и подайте писмено заявление по образец на кухнята.

Разнос по черноморието

 
ДМК „БАМБИНИ“ предлага разнос на храна в област Бургас до общини Айтос, Бургас, Средец, Камено, Карнобат, Малко Търново, Царево, Несебър, Поморие, Руен, Созопол, Сунгурларе и Приморско.
Населените места, до които можем да предложим разнос в момента са: Елените,
Свети Влас,
Слънчев бряг,
Несебър,
Равда,
Ахелой,
Поморие,
Бургас,
Черноморец,
Созопол,
Приморско,
Лозенец,
Царево,
Варвара,
Ахтопол и
Синеморец.
За повече информация, моля свържете се с нас на посочените телефони за контакт. Благодарим ви за доверието.

 
Меню за деца:

Изберете ден:

Понеделник (06.04.2015)Вторник (07.04.2015)Сряда (08.04.2015)Четвъртък (09.04.2015)Петък (10.04.2015)Събота (11.04.2015)
 
 Днес е сряда, 08.04, часа е 21:59

Вече приемамепоръчки за вдругиден!

 
 
Детска кухня „БАМБИНИ“ е най-голямата и модерна частна детска кухня на територията на град Бургас. Заявка за храна за следващия ден се приема до 12.00 часа. Предстои откриване на раздавателни пунктове из целия град. Има възможност за доставка на храна до вашия дом.

 

Подборът на ястия в менюто се изготвя от д-р инж. технолог Катя Илиева.
 
Полезна информация: