Почивка на планина, оферта 2014, цена в хотел Панорама, Трявна – Туроператор Рад-Феста

1
Добави коментар
travelcho
travelcho

Начало Оферти Почивки на планина Трявна Хотел Панорама 2** Трявна  
 

ID: 9066Хотел Панорама 2** Трявна

Преглед

Описание
Хотел Панорама 2** Трявна

Хотелът е разположен в в живописна местност, недалеч от центъра на град Трявна.
Продължава…

Дестинация
5350 Трявна БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Хотел Панорама 2** Трявна

Хотелът е разположен в в живописна местност, недалеч от центъра на град Трявна.
Дестинация

Настаняване: Парк Хотел „Панорама“ разполага със 115 места, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. Всички стаи/апартаменти са със собствен санитарен възел, тераса, телевизор.
На територията на хотела: Хотелът предлага: Ресторант с една основна зала и две допълнителни зали; Лоби бар; Конферентна зала – 100 места, мултимедия, флипчарт; Възстановителен център/суна, парна сауна, масажни кабинети; Физиотерапевтичен блок; Вътрешен басейн с топла вода; Външна детска площадка с люлки и други дървени съоръжения, подходящи за игра на деца от предучилищна и училищна възраст; Безплатен безжичен интернет.

Цени 2014

Настаняване

цена на вечер

Единична стая

35 лв.

Двойна стая

48 лв.

Тройна стая

59 лв.

Апартамент

70 лв.

Цените са на помещение и включват: нощувка, закуска, ДДС, туристическа такса, застраховка; Wi-Fi.За отмора и забавление:
– фитнес;
– тенис на маса;
– джага;
– сауна;
– детска площадка;
– масаж;По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД има сключена застраховка № 0703-190-2013-00005 “ОЗК – ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със срок до 07.01.2015.год.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди.
Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.