Кухни по проект, Кухни по поръчка, дизайн, интериор, безплатно проектиране на мебели в Бургас

2
Добави коментар
kuhniata
kuhniata

Добре дошли в kuhni.mebeliverona.com.В този сайт сме се постарали да Ви улесним в избора на кухня и нейното проектиране.Тук ще направим Вашата кухня по поръчка и индивидуален размер.Не е необходимо да посещавате търговски обект.Всичко се случва без да ставате от компютъра си.Необходимо е само да изтеглите, попълните и да ни върнете бланката, която сме Ви предоставили в глава ПРОЕКТ.Ние ще направим БЕЗПЛАТЕН проект за кухня до 2 работни дни и ще се свържем с вас.Услугата се извършва за Бургас, Слънчев Бряг и региона.

За улеснение на нашите клиенти търсещи мебели в Бургас и кухни по поръчка ние съвсем скоро отваряме мебелно студио за интериорен дизайн в центъра на Бургас! Може да разчитате на коректно обслужване, свежи идеи, приятна обстановка, избор на материали и цветове и кратки срокове за изпълнение.Можете да ни намерите Тук

ПРОМОЦИЯ!!!

Ново! Вече можете да си изберете кухненски плот и гръб от Технически камък от собствената колекция и производство на Stone Centre Мебели Верона.
Мебели Верона откри STONE CENTRE и в интернет.Посетете ни и разгледайте повече за услугата.

Вижте Мебелно студио Верона на по-голяма карта

Материалът е подходщ за всякакви интериорни и екстериорни дизайнерски решения.Употребата му в кухнята или банята са гаранция за здравина, устойчивост и красота. От широката и постоянно допълваща се цветова гама ще можете да си изберете подходящият за Вас цвят. Техническият камък е идеално решение за плот на кухня.Материалът позволява той да се изработи под различни форми и различни челни обработки.Прочетете повече на интернет страницата на STONE CENTRE Мебели Верона.

Заповядайте в нашия нов интернет магазин!В него ще намерите голяма част от продуктите, които предлагаме.Ще можете да следите актуалните промоции и всички нови артикули.Регистрирайте се като клиент и ще можете да се възползвате от всички наши услуги, известия и информация за актуални промоции.

Изберете уред за Вашата кухня от нас.Ние предлагаме избор на техника от италианските марки FABER, NARDI, EUROLUX и LINO.Също и TEKA.С тяхната 3 годишна гаранция и високо качество са неуспорим избор за всяка кухня.Продуктовата гама покрива всеки вкус и стил.Изберете Вашата ретро фурна или аспиратор за класическата Ви кухня или ултра модерни фурна, котлон и аспиратор за съвременната кухня.Ще намерите и всичко останало необходимо за оборудването на една кухня.Мивки, смесители, съдомиални машини или перални, фурни, котлони, аспиратори и хладилници в голям избор от модели.

E-Verona Вашият интернет магазин за мебели и аксесоари!Пазарувайте лесно, бързо и удобно!
Заповядайте в нашата 3D галерия.