Кристален юбилей за Jimmy Choo

6
Добави коментар
mimi_1248
mimi_1248

Кристален юбилей за Jimmy Choo

Fashion.bg

Тази година обещава да бъде запомняща се за марката Jimmy Choo. През 2011 г. марката Jimmy Choo празнува 15 години в модния бизнес.

Специално за юбилея бранда пусна колекцията Project Crystal. Името „Кристален проект“ не е случайно. След 15 години брак се празнува кристална сватба – именно от тук е почерпено вдъхновение за създаването на колекцията.

Project Crystal включва 20 чифта елегантни и изискани обувки. Моделите ще струват от 425 до 1995 евро. Те вече са публикувани на официалния сайт на Jimmy Choo.

Този месец марката пусна и своя първи парфюм, което е малко необичайно за компания, известна с производството на уникални обувки. Парфюмът е в стилна и луксозна опаковка. С привкус на тигрова орхидея в сърцевината и базови нотки от Toffee и индонезийско пачули, този парфюм напомня за една бляскава, уверена и изпълнена с желание за любов жена.

За сега луксозния парфюм е пуснат в продажба само в две вериги магазини – Selfridges и Harrods. На 16 януари парфюмът ще бъде лансиран и във Fifth Avenue, а от следващия месец ще бъде достъпен и в цял свят. Цената му варира от £39 за 40 ml., £49 за 60 ml и £68 за 100ml.  

Снимки: jimmychoo.com