7 идеи за мокър бар

52
Добави коментар
lucynda
lucynda

19.01.2011 г.

Създайте ефектно кътче за Вашите любими напитки, като ги подредите красиво в т.нар. мокър бар. Ето и няколко идеи за мокър бар, които ще Ви вдъхновят.    

Махагонов бар

Махагоновият бар е в типичен стил на традиционна английска кръчма. Тук той се явява като главен акцент в интериора и обособява от една страна кухнята, а от друга – трапезарията.    

Луксозен мокър бар

Мокрият бар за напитки е на централно място, тъй като е с размерите и облика на масивна секция. Той прави силно впечатление с мекия орехов цвят, както и със стъклените витрини, зад които прецизно са наредени различни видове напитки. Под бар плота е разположена хладилната витрина, предназначена за студени питиета.

Мокър бар в ъгъла

Пространството около мокрия бар е заето от малки шкафчета в черешов нюанс и малка мивка, заградена от солидни плотове. Горните кухненски  шкафове  са приспособени на стилни етажерки за вина и стъклени чаши. Под мивката практично е разположен ледогенератор за по-голямо удобство.

Добре оборудван мокър бар

Тук  мокрият бар има разчупена и атрактивна форма. Той е съставен от дървени стелажи, в които по различен начин са наредени напитките. Под масивния плот е ситуирана хладилната витрина за напитки.  

Подреден мокър бар

В тази малка стая е разположен стилен мокър бар, който наподобява шкаф със стъклени витрини.  

Бар шкафчета със стъклена мозайка

Бар шкафовете са декорирани със стъклена мозайка, която е в нюансите на кафявия цвят и поставя акцент върху гранитния  плот. Интересният и привлекателен дизайн на бар шкафовете привлича вниманието на всеки, които го погледне.

Елегантен мокър бар

Мокрият бар е представен под формата на дървени стелажи, разположени високо по протежение на стената. Върху тях са наредени стъклени чаши с различна големина и форма, няколко бутилки с разнообразни напитки и бар принадлежности.