Цветелина Янева: Не бих простила изневяра / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

8
Добави коментар
irraa
irraa

Фолк певицата Цветелина Янева е на мнение, че е по-добре хората да се разделят, отколкото да се лъжат, затова и не би простила изневяра. Това разкри самата тя пред екипа на столичния клуб БИАД, малко след като приключи с изявата си. Младата надежда на „Пайнер“ споделя, че е силно вярваща и за нея подобни прегрешения не стоят на дневен ред.

СНИМКИ НА ЦВЕТИ ЯНЕВА>>>

Цветелина Янева е категорична и че за разлика от свои колежки, тя не би се снимала гола за еротично списание. „Дори и да нямам забележки по външния си вид – не бих се съблякла гола. Аз съм певица, а не модел!”, заявява блондинката.

Пайнерката откровено признава, че не веднъж е имала гафове, които обаче умело е успявала да прикрие. „Спъвала съм се на сцената на клуб БИАД, но съм запазвала равновесие и не ми се е случвало да падам върху публиката. Забравяла съм си текстта, но съм импровизирала и продължавала. Стават такива грешки, когато не съм сигурна в текста или когато публиката ме  разсейва.”, разказва за неволите си певицата.

„Но пък за малко да стана за резил заради други хора! При последното турне на телевизия „Планета“ моят стилист ми настъпи роклята и я съдра. Успяхме някакси да я зашием и да изляза с нея на сцената. Няма да забравя и какъв номер ми спогоди Мария тогава. Оказа се, че двете сме с еднакви обувки. Тя решила да се пошегува с мен и след участието си, сменила моят чифт с неиния. Тръгвам аз да се обувам, а не мога да си вмъкна крака. Започнах да се вайкам, че са ми се подули краката. Но и да се бяха, пак нямаше да мога да вляза в 35 номер…”, през смях разказва Цветелина Янева.

СНИМКИ НА МАРИЯ>>>

Новини за Мария (Пайнер)
Интервюта с Мария (Пайнер)