Moon magazine » Blog Archive » Идеалната жена – руса със сини очи

20
Добави коментар
viliyana89
viliyana89

Идеалната жена – руса със сини очи

October 11th, 2008 Свилен Петров Posted in Uncategorized | No Comments »

Колко пъти сте се чудили каква е идеалната жена, а? Ако вярваш на мъжките списания, важна е само обиколката. Не на прасците или на талията, а на гърдите, разбира се. Другото няма голямо значение и ако попитаме някой срещнат мъж на улицата вероятно ще получим отговор, че “гърдите са основното нещо”, което трябва да се забелязва в една жена. Евентуално устните й може да са по-плътни, така, за разкош. Ако има и хубаво дупе (ханш) то просто тази жена ще бъде перфектнаТолкова.
Според женските списания тя е успяла дама със собствена кариера и сериозни финансови постъпления. Как изглежда обикновено е без значение, защото се предполага, че може да си позволи всякакви козметични, и не само, глезотии. В рекламите пък божествената жена е висока 180 сантиметра, вкарва се в дрехи размер 38 и готви перфектна вечеря за 5 минути. А, и се справя успешно с всичките си задължения на съблазнителка, майка и домакиня и така.
Мъжете в реалния живот обаче имат собствено мнение по въпроса с най-прекрасната нежна половинка на света. И то съвсем не е толкова модерно, колкото на теб ти се иска. 66 хиляди представители на мъжкото съсловие са участвали в проучване, което много точно отразява предпочитанията им. Те били подбрани сред регистрираните потребители на голям международен сайт за запознанства. На всички участници задали широк спектър от въпроси, за да се изяснят критериите им за идеалната жена. Колкото и да ти се струва, че мъжете нямат супер ясни изисквания, не е така. Пък и това, че са готови да си легнат с която и да е, си е чиста проба мит, гарантираме.
Силният пол мечтае за блондинка със сини очи, която е висока 170 сантиметра и е „професионалистка“ в леглото. Освен това не трябва да печели твърде много. Разбира се, бюстът е от първостепенно значение – колкото по-голям, толкова по-съвършена е Тя. Сигурни сме, че това ти е ясно. Всеки си запазва правото да има собствен вкус и собствени разбирания, но статиската говори.
Статия от tialoto.bg

Tags: блондинка, еротика, жена, Идеалната, идеалната жена, красива, леглото, професионалистка, руса, секси, синеочка, сини очи

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.