Разкрити педофили, измамници и богаташи, живеещи в зловония – в първите две издания на „Хрътките” по bTV Action |…

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Разкрити педофили, измамници и богаташи, живеещи в зловония – в първите две издания на „Хрътките” по bTV Action

Утре от 20.00 часа в първото издание на „Хрътките” по bTV Action зрителите ще се сблъскат с истинска история, в която дете си уговаря среща с педофил от домашния компютър. Заедно с екипа на предаването водещата Валентина Войкова ще покаже как много лесно може да се сбъдне кошмарът на всеки родител – детето му да си уговори среща с престъпник от вкъщи.

„Хрътките” в събота ще покажат и по какво се различава българският от световния лукс и защо в най-скъпите квартали на София по улиците свободно текат отходни води. Как хората, платили по 1000 евро на квадрат за домовете си, живеят доброволно в зловония – ще стане ясно от новото актуално предаване по bTV Action. В него ще се разкрие и кои български граждани работят по-малко от час на ден и получават голяма заплата.
В неделя, 23 януари, в „Хрътките” ще стане ясно докъде може да стигне един 43-годишен мъж, който иска в леглото си непълнолетна и как реагира, когато нещата претърпят неочакван за него обрат. В ролята на 15-годишно момиче влиза репортер на предаването. Предаването ще покаже и кои са новите схеми за измами на възрастни хора. Валентина Войкова ще представи и едно разследване на „Хрътките“ от родилния дом до несъществуващото китайско гробище, за да отговори на въпросите наистина ли никой не знае къде отиват мъртвите китайци и защо се оказа, че у нас китайците живеят вечно.