Компютърна мишка за работа върху меки повърхности – Pixel Media

2
Добави коментар
GeorgeGeorgiev
GeorgeGeorgiev

Компютърна мишка за работа върху меки повърхности

21 януари 2011, 11:23

Новата мишка Logitech Wireless Mouse M515 е предназначена за сърфиране от комфорта на дивана

Logitech представи новата безжична мишка Logitech Wireless Mouse M515, специално създадена за безпроблемна навигация върху меки повърхности като например диван, легло или възглавница.

Мишката Logitech Wireless Mouse M515 включва запечатано дъно, което улеснява плъзгането върху различни видове меки текстилни материи и има сензор за отчитане на ръката, за да може мишката да е активна само тогава, когато я ползвате.

„Милиони хора по света са свързали компютъра си с телевизора, затова Logitech M515 е създадена за потребители, които ползват мишката си точно в такава ситуация,” поясни Стефана Здравкова, Мениджър продажби на Logitech за България. „С развитието на технологиите и промените, които настъпват в навиците на потребителите, Logitech продължава да създава устройства за навигация, които улесняват контрола и достъпа до нещата, които обичате да правите в цифровия свят.”

Със своя сензор за отчитане на ръката, новата безжична мишка Logitech M515 е активна само когато я хванете — така тя работи, когато искате и „заспива” когато не я ползвате. Запечатаното дъно — за да не проникват влакна в отвора на сензора на мишката — дава контрол на курсора независимо върху каква основа ползвате мишката. А лесно плъзгащата се долна част прави безпроблемна навигацията върху всякакви дамаски на дивани (също и одеяла, възглавници, дрехи, килими и др.).

Освен това, мишката Logitech M515 има хипер бърз скрол, с който лесно и плавно преминавате през дълги уеб страници или през новините на социалните мрежи. Можете да превключвате в прецизен режим, когато имате нужда от повече контрол.

Най-новата мишка на Logitech има до две години живот на батерията и така спестявате време и пари като не ви се налага да сменяте често батерии, а и е по-екологично. Освен това, ще се радвате на безгрижна работа и безжично удобство с миниатюрния приемник Logitech Unifying. Той остава включен в лаптопа и така е почти невъзможно да го загубите, а същевременно връзката ви е надеждна на практика без забавяне или загуба на сигнал. Лесно можете да свържете през този приемник и други съвместими Unifying устройства – мишки и клавиатури.

Logitech Wireless Mouse M515 се очаква на пазара в Европа в началото на април тази година на препоръчителна цена от 49,99 евро (98 лева).

назад

предишна новина

следваща новина