Парти агенция KinetoFUN

4
Добави коментар
KinetoFUN
KinetoFUN

Вече сте организирали детско парти толкова пъти, без да споменаваме на колко партита сте били гости. Не Ви хрумва нищо оригинално и различно, с което да зарадвате и изненадате Вашето пораснало дете. Всички изпробвани места и варианти му се виждат бебешки и досадни.

За повече информация можете да разгледате официалния сайт на Парти агенция KinetoFUN-www.kinetofun.com

Тийн парти с ди джей и аниматори за  9-14 год.

Най-важното нещо при организирането на тийнейджърско парти е танците, игрите и забавленията да бъдат съобразени с тази деликатна възраст и в никакъв случай да не оставят усещане в децата, че са  за по-малки от тях. В противен случай е много вероятно и без това трудните за отпускане хлапета, да не се забавляват по време на цялото парти. За предпочитане е в тази възраст партито да е организирано от аниматори, които едновременно да ги забавляват и да ги наглеждат, тъй като те все още не умеят да се организират сами. Страхотна идея е на купона да има и ди джей, за да се има фон от модерна музика.

Място на парти

Досегашният ни опит показва, че е най-подходящо празненството да се организира в заведение, чиято атмосфера предразполага към купон и танци. В повечето заведения не се изисква наем на зала за провеждане на парти, а само се заплаща консумацията. От това число изключваме детските клубчета. Освен, ако нямат специална зала за тийн празненство, те са подходящи предимно за най-малките деца. Партито може да се проведе и у дома, като това в много случай е успешен вариант, особено когато има помещение, което е достатъчно просторно, за да могат децата спокойно да играят и танцуват .

Препоръчваме то да се проведе следобедно време, като за начален час е подходящ -17 или 18 часа.

Гости

Най-добре е празненството да бъде смесено, да има и  момичета и  момчета. При тази комбинация винаги може да се създаде закачка. Спорът момичета срещу момчета може да бъде начало на много игри и предизвикателства, които да наелектризират атмосферата и „ разчупват леда”. Много често обаче  преобладат сред гостите повече момчета или повече момичета. При „момчешко” тийн парти е хубаво да има повече съзтезателни игри и като цяло партито да е по-спортно ориентирано. При „момичешко” за  предпочитане е да преобладават танците и музикалните състезания. Но всичко зависи от индивидуалността на самите деца и ето защо е изключително важен подходът на самия аниматор (нещо, на което ние държим много). От неговият избор на песни, танци и игри съобразен с конкректните деца зависи цялостното настроение на парито.

Ако „родителското тяло” е на близо и ги наблюдава, тийнейджърите се притесняват още повече. Хубаво е компанията на родителите да е малко по-встрани от тийн купона, за да им остави достатъчно пространство да се отпуснат.

Специални ефекти

Тийнейжърите много се впечатляват от специални ефекти: конфети, детско шампанско бенгалски огън, фонтани за торта, пушек машина и др. И наистина какво е едно парти без блясък и искри?

Купон с ди джей 14-18 годишни

Дори и събрани вкъщи на купон, може да изненадате тийнейджърите с професионален ди джей, който ще направи незабравим празник и ще изпълнява всякакви музикални желания и ще провокира децата да танцуват.

„Женско парти” вкъщи

Урок по гримиране

Ето една щура идея, с която можете да изненадате Вашата тийнейджърка, ако тя е решила да си направи „женско парти” вкъщи. Поканете професионален гримьор, който да гримира момичетата и да им даде забавен урок-демонстрация по гримиране. Обещаваме тържествено, че с тази идея ще предизвикате огромно възхищение у рожденичката и нейните гости.

Ако решите да пропуснете изненадата с гримьора, можете да подсигурите на момичетата бои за лице да си направят арт грим една на друга. Боите лесно се почистват с вода, мокри кърпички или тоалетно мляко.

Торта

Може дори да ги оставите  сами да си направят тортата (ако купонът е вкъщи). Ето и една лесна рецепта. Продукти: сметана, захар, бишкоти и компот от праскови. Бишкотите се потапят в компота. Подреждат се един ред бишкоти, после ред праскови и отгоре се слага сметаната ( предварително разбита със захар). Отгоре се повтаря още веднъж -ред бишкоти леко потопени в компот, праскови и сметана. Може да се декорира с плодове и шоколадов топинг.

Предложения за тийн партита с парти агенция KinetoFUN

Тийнейджърско парти

Подходящо за 9-14 годишни  деца

Времетраене: 2 ч.

Заедно ще си спретнем истински купон. Танцов маратон, тийнейджърски игри  и професионален грим са малка част от изненадите, които сме подготвили, за да се почувствате специални на вашето парти и то дълго да се помни от всички.

Екип на парти: Професионални аниматори – водещ на микрофон, Ди Джей с цялостна  озвучителна техника

Партито включва: украса от цветя от балони и парти надписи, рисуване на лице, забавни тематични състезания,  дискотека, бонбонено съкровище, награди,  свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата

Цена: 170 лв. за 2 часа

Цена: 145 лв. за 90 мин. без украса

Караоке денс парти с ди джей и аниматори

Подходящо за 10-14 годишни

Игри, състезания, танци, песни, награди и изненади. Караокето се води от аниматорите и е включено в забавна и разнообразна програма.

Включва: ди джей с професионална озвучителна техника, 2 безжични микрофона, екран за караоке 32 инча, украса от цветя от балони и парти надписи, рисуване на лице, професионален аниматор, забавни тематични състезания,  дискотека, бонбонено съкровище, награди,  свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата

Цена за 2 часа: 210 лв.

Дизайнерско парти

Събрали сме най-креативните и сръчни млади дизайнери, за да помогнат на любимите си звезди, като създадат специално за тях единствени и неповторими облекла, с които да се представят пред своите почитатели! За да докажат че са най-добрите сред най-добрите, участниците ще трябва да преминат през редица забавни изпитания и предизвикателства, преди да получат шанса да се изявят и като дизайнери. Когато съберат всички необходими материали, започва и най-забавната част. С помоща на цветна стреч хартия и различни аксесоари децата имат определено време да създадат свой модел рокля, костюм, а защо не и шапки и аксесоари към тях… Щом всички са готови с моделите, се прави ревю. Манекените дефилират професионално по червения килим под аплодисментите на публиката. Аниматорът обявява на микрофона името на дизайнера, и името на модела

Партито включва: Професионален аниматор, Ди джей с цялостна озвучителна техника, червен килим за ревюто, специални аксесоари, материали за приготвяне на моделите, пушек машина, артистично гримиране, забавни тематични състезания, дискотека,украса от цветя от балони, парти надпис, свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата. Партито е подходящо както за момичета, така и за момчета.

Цена: 185 лв.

Ди джей за детско парти

Подходящо за 14-18 годишни деца

Времетраене:2 ч.

Купон с любима музика и танци

Партито включва: ди джей с професионална озвучителна техника

Цена: 95 лв.

Караоке денс парти

Подходящо за 9-14 годишни

Весел и разнообразен купон с караоке, тийн игри и танци. Аниматорите водят специално подбрани модерни и съобразени с възрастта на децата забавления. Игрите се редуват с караоке изяви. Песни могат да се изпълняват самостоятелно, по двойки или по групи по желание. Текстът на песните се показва на караоке екран.

Включва:ди джей с професионална озвучителна техника, 2 безжични микрофона, екран за караоке 32 инча

Може да се провежда без ограничение на мястото

Цена за 2 часа: 210 лв.

Успех и весело парти!

Още интересни парти предложения можете да намерите на: www.kinetofun.com